مربي الوند:

دوست دارم صندلي ورزشگاه روز جمعه جاي سوزن انداختن نباشد

b_150_100_16777215_00_images_stories_alvand_logo_thumb.gifمربي تيم فوتبال الوند همدان گفت: دوست دارم صندلي هاي ورزشگاه قدس در بازي روز جمعه جاي سوزن انداختن نباشد و آنهايي كه با دل و جان خواهان موفقيت الوند هستند، در اين روز تعطيل براي حمايت از تيمشان به ورزشگاه بروند.

حميد معماري در گفت و گو با خبرنگار "همدان فوتبال" افزود: فقط چهار بازي فرصت داريم كه الوند را در ليگ يك حفظ كنيم و اين مسووليت سنگين فقط برعهده كادر فني و بازيكنان نيست بلكه مسوولان و تماشاگران هم بايد به حمايت و تشويق بپردازند.

وي اضافه كرد: ماندن الوند در ليگ يك آبروي فوتبال يك استان است و از همه آنهايي كه الوند را تيم محبوب خود مي دانند تقاضا دارم كه جمعه در ورزشگاه حضور يابند.

معماري بيان داشت: ما از چهار بازي باقي مانده دو بازي خانگي داريم كه بايد از شرايط ميزباني به خصوص استقبال تماشاگران برخوردار باشيم. بازيكنان ما براي موفقيت در اين بازي ها نياز به تشويق و شارژ روحي دارند. كادر فني هم تمام تلاش خود را بكار بسته منتهي حمايت جمعي نياز است.

وي خاطرنشان كرد: الوند از ابتداي فصل تا كنون امتيازهاي مفتي را از دست داده است و بازي با يك روش باعث شد تا حريفان مقابل اين تيم با شناخت كافي گام به ميدان بگذارند. ما در اين مدت سعي كرده ايم با تنوع در تمرينات و شاداب تر كردن برنامه تمريني تيم، شرايط را به لحاظ روحي و فني در بين بازيكنان تغيير دهيم.

وي خاطرنشان كرد: متاسفانه در اين تيم بازيكنان زيادي آمد و رفت كرده اند كه باعث شده تا تيم به هماهنگي لازم تاكتيكي نرسد. ما سعي كرده ايم در اين فرصت كوتاه حداكثر هماهنگي را بين آنان بوجود آوريم. يكي از نقاط ضعف تيم روي آوردن كامل به بازي هاي نزديك و پاس ها كوتاه بود كه سبب شد آمار خطاي تيم هاي حريف روي بازيكنان ما چند برابر شود. بنابراين نمي شد از اين تاكتيك براي گلزني استفاده كرد. ما در تمرينات و مسابقات قبلي سعي كرديم كه مدافعان حالت رونده پيدا كنند و علاوه بر نفوذهاي عمقي، سانتر از جناحين به قصد موقعيت سازي مهاجمان تيم استفاده كنيم.

وي خاطرنشان كرد: اين هفته بازي دشواري مقابل گل گهرسيرجان داريم كه نياز است ضمن برخورداري از حمايت تماشاگران و بسته نگاه داشتن دروازه، به دنبال گشودن دروزاه حريف باشيم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن