بگوویچ :اگر به موفقیت ایمان نداشتم مسئولیت قبول نمی کردم

صb_150_100_16777215_00_images_stories_begovich.jpgعود پاس به لیگ برتر سخت و دشوار و شدنی است

به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال" و به نقل از سایت رسمی باشگاه پاس همدان بگوویچ پس از سه سال دوری از پاسی که وقتی به همدان منتقل شد نام وی را به عنوان سرمربی همراهش داشت ، امروز به خانه اش "پاس" برگشته است تا خاطرات خوب سالهای گذشته با این تیم را برای مردم همدان زنده کند در ادامه گفتگوی کوتاه سایت رسمی باشگاه پاس را ببینید

به تیم سابقت خوش آمدی ...
ممنون ، از اینکه به پاس برگشتم خیلی خوشحالم چرا که خاطرات خوب زیادی از این تیم،همدان و مردم خوب شهر دارم .

کمتر کسی فکر می کرد شما جایگزین کمالوند شوید چطور شد برگشتید ؟
من همیشه خودم را یک پاس همدانی می دانم چرا که در شکل گیری این تیم نقش داشتم و دلم همیشه همراهش بود و خواهد ماند ، به همین دلیل همواره پیگیر نتایج و اوضاع و احوالش بودم شاید باور نکنید حتی در سالهایی که با این تیم همکاری نداشتم همواره با موفقیت هایش خوشحال می شدم و با بد بیاری ها و ناکامی هایش ناراحت ، وقتی از سوی مسئولان باشگاه به من پیشنهاد داده شد ، شرایط تیم را سنجیدم ومتوجه شدم می توانم کمکش کنم .

پس با شناخت کامل آمده اید ...؟
این تیم را آنالیز کردم و شناخت نسبتاً خوبی از بازیکنانش بدست آوردم در نهایت متوجه شدم بازیکنان خوبی در پاس هستند ولی جنس تیم جور نیست یعنی بازیکنان در پست ها بطور مساوی تقسیم نشده اند در تعدادی از پست ها بازیکن کم داریم و در تعدادی پست ها زیاد ...

با توجه به این که فصل نقل و انتقالات هم تمام شده چطور می توانید این مشکل را برطرف کنید ؟
باید برای هر بازیکن پست مناسبش را پیدا کنم ، نه اینکه پست ها را تغییر دهم بلکه بازیکنانی را که قابلیت بازی در چندین پست را دارند پیدا کنم و از آنها در بهترین پست بازی بگیرم .

به نظر شما با شرایط پاس در جدول و فرصتی که تا پایان رقابت ها وجود دارد پاس همچنان می تواند یکی از مدعیان صعود باشد ؟
کار پاس برای صعود سخت اما شدنی است ، اگر مسئولان استان و مردم همدان هم پشتمان باشند حسابی از سختی کار کم می شود و می توان به صعود امید وار بود .

پس به موفقیت پاس امیدوارید ؟
اگر به موفقیت این تیم ایمان نداشتم مسئولیت سنگین سرمربیگری اش را قبول نمی کردم .

اطلاع دارید استقبال هواداران در این سالها مثل سال اولی که در همدان بودید نیست ؟
احساس می کنم سقوظ تیم آنها را دلسرد کرده است اما به هواداران اطمینان می دهم اگر مثل سال اول از تیم شهرشان حمایت کنند پایان همین فصلی که خیلی ها از صعود نا امید شده اند یک اتفاق عجیب و باور نکردنی رخ می دهد آن هم بازگشت پاس به لیگ برتر است .

صحبت خاصی برای پایان دارید ؟

پاس برای موفقیت اتحاد و یکدلی می خواهد باید همه همدانی متحد و یکدل شوند تا با هم پاس را به لیگ برتر برگردانیم .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن