سرمربی مستعفی جوانان پاس: صلاح در این بود ادامه ندهم
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 14 دی 1395 23:25
- بازدید: 735
سرمربی تیم فوتبال جوانان پاس بعد از استعفا از این تیم گفت: صلاح در این بود ادامه ندهم چرا که راه پیشرفت بازیکنان تیم جدایی من بود!
سعید باقر در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به دلایل جدایی خود گفت: بعد از بازي با نماینده تبريز ٩نفر از بازيكنان ما به دلايلي جدا شدند. علي قره باغي،سجاد فتوحي،علي مرادي،اسماعيل صامت اعظم، امير حسين افشار،بهنام عبدا.. زاده،حسين ورمزيار،امين كولاني و احمد حسني جدا شدند و كارت بازی محمد همايي هم صادر نشد.
وی بیان کرد: هميچنين كارت مهدي مرتضايی تو فدراسيون ماندگار شد كه در نهايت در مقابل تيم آذر مغان اردبيل كلا با ١١نفر بدون داشتن حتي يك تعويضي به میدان رفتیم و توانستیم با غیرت بازیکنان این بازی را ببریم.
سرمربی مستعفی پاس خاطرنشان کرد: اما با اين وضعيت اگر ميخواستم ادامه بدهم در حقیقت مانع از پيشرفت اين بازيكناني محسوب می شدم . همان بازیکنانی که تیم را رها کردند و گرفتند.
وی افزود: بهترين راه براي پيشرفت اين بازيكنان اين بود كه من از پاس جدا شوم تا این بازيكنان به تيم بازگردند.
وی بیان کرد: نمی خواهم مانع پيشرفت بازیکنان باشم و خوشبختانه امروز تمامي بازيكنان در نبود من با تيم تمرين كردند و بنابراین بهترین تصمیم را گرفتم.
باقر با آرزوی موفقیت برای اعضای تیم جوانان پاس گفت: شخصا از زحمات آقایان عيوقيان، ركني ، بلالي،و رحيمي كه در اين مدت زحمات زيادي براي اين تيم كشيدند كمال تشكر را دارم.