سرمربی تیم فوتبال پاس: قول صعود نمی دهم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 10 بهمن 1395 15:58
- بازدید: 1175
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: قرارداد یک و نیم ساله با پاس دارم و باتوجه به شرایط موجود قول صعود نمی دهم.
به گزارش "همدان فوتبال"، علی لطیفی اظهار کرد: باعث افتخار است در تیمی مربیگری می کنم که در آن تجربه بازی داشته ام و معتقدم جایگاه پاس اینجا نیست و مشکلات گذشته منجر به این افت شده است.
وی اضافه کرد: توقع عجولانه در موفقیت پاس سبب شد تا این تیم در سال های اخیر نتواند به آنچه که توقع می رود، دست یابد و اکنون نیز نباید این انتظار تکرار شود چرا که با توجه به داشته های فعلی و شرایط پیش رو، صعود کار سختی است.
وی بیان کرد: البته تمام تلاش خود را برای صعود به لیگ یک بکار می گیریم اما اگر هم چنین موفقیتی تحقق نیافت باید برای سال آینده برنامه ریزی اساسی را داشته باشیم.
سرمربی پاس همدان در ادامه افزود: دلیل اینکه پاس را انتخاب کردم به این خاطر بود که مدیرعامل تیم صادقانه تمام مسائل را در میان گذاشت ضمن اینکه پاس همچنان از نام و نشان بزرگ در فوتبال کشور برخوردار است و حتی در وضعیت فعلی فراتر از تیم های لیگ یکی اعتبار و جایگاه دارد.
وی اظهار کرد: زیرساخت های فوتبال همدان نیز قابلیت های فراوانی را حتی در سطح لیگ برتر ایجاد کرده است و می توان با حمایت مسئولان و در قالب برنامه ای پنج ساله این تیم را در جمع بهترین های لیگ برتر جای داد.
وی با اشاره به اینکه هنوز تصمیمی در تغییر کادر فنی تیم ندارم، گفت: تیم پاس برای موفقیت نیاز به فضای اتحاد و همدلی دارد و اگر هر فردی مغایر با اهداف باشگاه و تیم عمل کند باید جدا شود.
تیم پاس هم اکنون در رتبه چهارم جدول رده بندی گروه سه لیگ دسته دوم فوتبال کشور قرار دارد.
نظرات
بازی آخر رو مقابل سردار بوکان حاضر نشو
چون به ناحق از ما 6 امتیاز کسر کردن
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال