نمایندگان فوتبال همدان در لیگ ۲ مسیر موفقیت را در پیش گرفته‌اند

b_150_100_16777215_00_images_Z_pas.jpgرییس هیات فوتبال همدان با اشاره به اینکه پاس و شهرداری نمایندگان فوتبال همدان در لیگ ۲ مسیر موفقیت را در پیش گرفته‌اند گفت: اعضای تیم پاس نگران حمایت‌ها نباشند و با قدرت به روند روبه رشد خود ادامه دهند.
عباس صوفی روز شنبه در جمع اعضای تیم پاس اظهار داشت: از تیم‌های پاس و شهرداری نمایندگان فوتبال همدان در لیگ دسته دوم فوتبال کشور حمایت همه جانبه داریم و خواسته ما کسب نتایج مطلوب و دوری از حواشی است.
وی بیان کرد: همانطور که پس از رفتن مهدی پاشازاده از پاس اعلام کردم که مشکلی بابت حمایت‌ها نیست و شرایط تیم را بهبود دادیم، اکنون نیز تاکید می‌کنم که مشکلی بابت حمایت‌ها وجود ندارد.
صوفی با قدردانی از کادر فنی و بازیکنان پاس در کسب نتایج مطلوب در دیدارهای اخیر گفت: انتظار دارم این وضعیت ادامه یابد و پاس بتواند به پلی آف لیگ ۲ برسد.
وی افزود: از همان شروع مسابقات کمتر وقت خود را برای حضور در تمرین و مسابقات گذاشته‌ایم و هدف ما تمرکز بر رفع موانع و حمایت و پشتیبانی لازم از تیم‌ها است.
صوفی با بیان اینکه حضور علی قربانی و کادر جدید پاس و دوری از هرگونه حواشی منجر به کسب نتایج مطلوب شده است، خاطرنشان کرد: پاس این توانایی را دارد که به پلی آف برسد و امیدواریم این مهم تحقق یابد.
سرمربی تیم پاس نیز گفت: همدلی و اتحاد درون تیمی رمز موفقیت ما است و خوشبختانه فضای متحد و یکدست بین بازیکنان و مربیان وجود دارد و باعث شده در نتیجه گیری با تلاش فراوان موفق باشیم.
علی قربانی با قدردانی از حمایت مسوولان اجرایی همدان افزود: عباس صوفی رییس هیات فوتبال همدان کار بزرگی برای پاس انجام داد و با گشودن پنجره نقل و انتقالات، باعث شد تا دغدغه جذب بازیکن نداشته باشیم ضمن اینکه مدیرکل ورزش و جوانان نیز خوابگاه سعیدیه را در اختیار پاس قرار داد و در روحیه بازیکنان تاثیر مثبت داشت.
وی بیان کرد: به طور قطع حمایت‌های نماینده مردم در مجلس، پژمان محمدی نماینده ویژه پیگیری امور پاس و سایر مسوولان نیز قابل تقدیر است اما انتظار داریم حمایت‌ها پررنگ‌تر شود چرا که هراندازه به پایان مسابقات نزدیک می‌شویم، رقابت حساس‌تر و سخت‌تر می‌شود.
قربانی کانون هواداران را جایگاهی مهم در موفقیت پاس دانست و گفت: کانون هواداران منسجم و هماهنگ فعالیت دارند و حمایت همیشگی از تیم دارند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن