رئیس هیات فوتبال همدان:
نشست دیروز با کفاشیان را مثبت ارزیابی میکنم
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 12 تیر 1393 13:39
- بازدید: 1342
رئیس هیات فوتبال همدان گفت: روز گذشته در فدراسیون فوتبال حاضر شدم و با مسئولان فوتبال کشور جلساتی را پیرامون برگزاری مسابقات زیر 14 سالههای آسیا برگزار کردم که در کل نشست دیروز با کفاشیان و سایر دوستان را مثبت ارزیابی میکنم.
سیدمحمد عیوقیان در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، تصریح کرد: در جلسه دیروز گلایهای مبنی بر عدم دعوت چند بازیکن همدانی به تیم ملی به کمیته جوانان فدراسیون داشتم که آنان قول همکاریهای مساعد دادند.
وی افزود: در خصوص مسائل مالی و هزینه مسابقات فوتبال زیر 14 سالههای آسیا نیز با کفاشیان صحبت کردم که وی قول مساعدت و همکاری داد و حدود 40% هزینه مسابقات را تقبل کرد.
رئیس هیات فوتبال همدان در همین خصوص اذعان داشت: در چند روز آینده یک تیم 3 نفره برای بازدید و بررسی امکانات و زیر ساختهای همدان به این شهر سفر خواهند کرد.
عیوقیان در خصوص مصاحبه اخیر شریفی (سرمربی تیم ملی زیر 14 سال ایران) مبنی بر عدم همکاری هیات فوتبال با تیم ملی برای برگزاری اردو نیز خاطرنشان کرد: عدم همکاری ما با تیم ملی بحث درستی نیست زیرا آقای شریفی از ما در خواست تقبل تمامی هزینههای اردو از قبیل زمین تمرین، رفت و آمد، خورد و خوراک و حتی هتل را نیز داشتند اما من نمیتوانم بودجه تیمهای پایه همدان و شهرستانهای دیگر را یک شبه برای اردوی تیم ملی خرج کنم!
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال