مجید جلالی خواهان همکاری با مربی پاس شد
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 15 خرداد 1392 21:12
- دسته: خبر
- بازدید: 1027
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز خواهان مجتبی خورشیدی مربی پاس به عنوان دستیار شد.
به گزارش "همدان فوتبال"، مربی تیم پاس در خصوص این دعوت مجید جلالی گفت: کمک به جلالی در تیم تراکتورسازی افتخار بزرگی است اما فعلاً سرباز پاس همدان هستم.
مجتبی خورشیدی افزود: پیش از این در تیم استقلال اهواز به عنوان دستیار مجید جلالی همکاری داشتم و کار کردن با وی مایه افتخار است اما اکنون درگیر رقابتهای پلیآف برای صعود پاس به لیگ برتر هستم و تمام ذهن خود را معطوف این مسابقه کردهام.
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: جلالی در تماس تلفنی خواستار حضورم در تیم تراکتورسازی شد اما به وی گفتم بعد از بازیهای پاس در پلیآف مقابل ذوبآهن اصفهان تصمیمگیری خواهم کرد.
خورشیدی با حساس خواندن وضعیت تیم پاس در مرحله پلیآف لیگ دسته برتر فوتبال کشور مقابل ذوبآهن اصفهان گفت: این بازی سرنوشت پاس را تعیین میکند و همه دوست داریم پاس لیگ برتری شود.
وی اظهار داشت: بازی رفت در اصفهان برگزار میشود و این بهترین فرصت برای حفظ نتیجه دلخواه در این مسابقه و چشم دوختن به بازی برگشت است.
وی خاطرنشان کرد: برای هر دو بازی تاکتیک خاصی را پیشبینی کردهایم و با بررسی وضعیت فنی و تاکتیکی تمامی بازیکنان حریف، برنامه تدافعی و تهاجمی تیم را اجرایی میکنیم.
مربی پاس همدان در ادامه افزود: هم اکنون تمرین آمادهسازی تیم در دو نوبت در روز برگزار میشود و البته چند مصدوم داریم که کادر پزشکی در تلاش برای آمادهسازی آنان است.
وی یادآور شد: استراتژی خاصی برای این دو بازی در نظر گرفتهایم و قطعاً حضور قدرتمند در این مسابقه خواهیم داشت.