خواسته معاون استاندار از هیات فوتبال:

همدان بازیکن در تیم ملی زیر14 ساله ها داشته باشد

b_150_100_16777215_00_images_stories_elahitabar.jpgمعاون سیاسی امنیتی استاندار همدان خواسته به حقی از هیات فوتبال همدان داشته است.

به گزارش "همدان فوتبال"، محمدابراهیم الهی تبار از هیات فوتبال همدان خواسته حالا که میزبانی مسابقات مرحله نهایی زیر 14 ساله های آسیا به همدان سپرده شده، حداقل این استان هم سهمی در تیم ملی زیر14 ساله های ایران داشته باشد.

بسیاری از مربیان فوتبال همدان به نبود بازیکن این استان در تیم ملی زیر14 ساله ها با توجه به میزبانی آسیایی همدان انتقاد دارند و انتظار می رود هیات فوتبال که همواره در این زمینه ها در خواب خرگوشی بسر می برد دست بکار شود.

صرف هزینه ای بیش از 500 میلیون تومان برای این مسابقات بدون اینکه بازیکنی از همدان در تیم ملی ایران باشد هیچ لطفی ندارد و امیدواریم این توصیه معاون سیاسی و امنیتی استاندار عملی شود.

نظرات   

+1 #1 مسعود 1393-03-16 13:57
من خوشحال هستم که بالاخره مسولان همدان ازخواب بیدار شدند و فهمیدند که بازیکن همدانی در تیم ملی نونهالان وجود ندارد ولی باید خدمتتان خاطرنشان کنم که این مسولین با تدبیر :lol: باید آن زمان از خواب بیدار می شدندکه تیم نونهالان شهرداری همدان در لیگ برتر نونهالان حضور داشت و مربیان تیم ملی در بی توجهی آشکار و علی رغم میزبانی همدان در هیچ یک از دیدارهای این تیم حضور پیدا نکردند این در حالی است که در دیدارهای سایر تیم ها با شوق و اشتیاق حضور پیدا می کردند و حتی از تیم های شهرداری تبریز و دبیری تبریز که به لیگ پایین تر سقوط کردند بازیکن هم انتخاب کردند

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن