تا لحظه آخر مدعی صعود به لیگ برتر هستیم؛
سه بازیکن به درخواست خودشان جدا شدند
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 11 بهمن 1393 12:28
- دسته: خبر
- بازدید: 117
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان تیم تحت هدایت خود را تا پایان رقابت های لیگ دسته اول شانس اصلی صعود به لیگ برتر دانست .
به گزارش "همدان فوتبال"، داوود مهابادی امروز با اشاره به آغاز رقابت های نیم فصل دوم لیگ یک و بازی پاس برابر گل گهر سیرجان تاکید کرد: همیشه نخستین بازی بعد از تعطیلات نیم فصل سخت است و برای پاس نیز این قاعده حکمفرماست. شرایط تیم ما ایدهآل است و مهیای شروعی مقتدرانه در لیگ هستیم.
وی ادامه داد: حریف، تیم گردنکلفتی است که از مربی با دانشی برخوردار است البته زمین این بازی هم خیلی از کیفیت بالایی برخوردار نیست و می دانیم که روز سختی را فردا تجربه خواهیم کرد.
مهابادی خاطرنشان کرد: دو بازیکن کلیدی خود یعنی "سعید خردمند" و "صادق کرمی" را بخاطر سه اخطاره بودن در این بازی در اختیار نداریم اما شک نکنید با تمام قوا و برای کسب کامل امتیازات پا به زمین مسابقه خواهیم گذاشت.
سرمربی پاس درخصوص عملکرد این تیم در نقل و انتقالات نیم فصل اعلام کرد: در برخی پست ها ضعف داشتهایم و با پوشش این نقاط ضعف در نیم فصل دوم عملکرد به مراتب بهتری نسبت به نیم فصل اول خواهیم داشت. به نیمی از خواسته های خود در قبال بازیکنانی که برای جذب مدنظر بودند رسیدم اما برای جذب سایر نفرات مشکلات مالی داشتیم و توقع مالی بازیکنان نیز به طرز عجیبی بالا رفته است.
به گفته مهابادی؛ بازیکنانی که جذب شده اند براساس نیاز تیم بوده و می توانند در نیم فصل دوم لیگ یک باشگاه های کشور گره از کار پاس باز کنند.
وی در ادامه درخصوص بازیکنان جدا شده از پاس هم اظهار کرد: پنج بازیکن ما به دلایل مختلفی از تیم جدا شدند. "آرمین طلایی منش"، "ایمان نعمت پور" و "هادی خیری" به درخواست شخصی خودشان از پاس جدا شدند و "علی یونسی" نیز از مس کرمان پیشنهاد داشت، در خط حمله نیاز به تقویت داشتیم و به همین علت با جدایی یونسی موافقت کردم. جدایی "روح الله عبداللهی" هم از پاسیها دلایل خاص خودش را داشت که دوست ندارم در مورد آن صحبت کنم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با تغییرات ایجاد شده هنوز هم برای رسیدن به لیگ برتر به تیم خود شانس قائل هستید یا خیر؟ تصریح کرد: با توجه به عملکردی که در نیم فصل اول داشتیم نیاز به چند تغییر در ترکیب تیم احساس شد. هواداران مطمئن باشند تا روز آخر برای رسیدن به لیگ برتر باشگاه های کشور میجنگیم. به این تیم امیدوار هستم و به تکتک نفراتی که در اختیار داریم ایمان دارم. این نوید را به هواداران می دهم که پاسیها برای رسیدن به لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور از جان مایه خواهند گذاشت.