آینده پاس در ابهام
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 09 خرداد 1395 17:47
- دسته: گزارش
- بازدید: 1308
رئیس هیأت فوتبال همدان و عضو هیأت مدیره باشگاه پاس میگوید: تصمیمهای کلان درباره ادامه فعالیت باشگاه در هیأت مدیره گرفته میشود، اما متأسفانه پس از سقوط پاس تاکنون هیأت مدیره باشگاه تشکیل جلسه نداده و آینده این تیم در هالهای از ابهام است...
به گزارش "همدان فوتبال"، رئیس هیأت فوتبال همدان و عضو هیأت مدیره باشگاه پاس میگوید: تصمیمهای کلان درباره ادامه فعالیت باشگاه در هیأت مدیره گرفته میشود، اما متأسفانه پس از سقوط پاس تاکنون هیأت مدیره باشگاه تشکیل جلسه نداده و آینده این تیم در هالهای از ابهام است.
محمد عیوقیان در گفتوگو با همشهری با عذرخواهی از اهالی ورزش همدان و به ویژه اهالی فوتبال به دلیل سقوط تیم فوتبال پاس به لیگ دسته 2 باشگاههای کشور درباره عمده دلایل کسب نتایج ضعیف نماینده فوتبال همدان در فصل 95- 94 لیگ باشگاههای کشور و سقوط به دسته پایینتر اظهار میکند: عوامل زیادی دست به دست هم دادند تا تیم پاس در این فصل راهی لیگ دسته 2 شود و رنجش خاطر و ناراحتی هواداران و فوتبالدوستان استان را فراهم کند.
وی میافزاید: از روز اولی که پاس به همدان منتقل شد هیأت مدیرههای مختلفی برای این باشگاه تصمیم گرفتند که در رأس آنها استاندران همدان به عنوان رئیس هیأت مدیره در این 9 سال اخیر حضور داشتند. اعضای هیأت مدیره جملگی از مسئولان ارشد استان بودند و به دلیل انبوه کارها و مسئولیتهایشان نمیتوانستند نظارتی بر تصمیمات مدیرعاملان منصوب در باشگاه داشته باشند.
عیوقیان ادامه میدهد: همین مسأله باعث میشد مدیرعاملان باشگاه دچار اشتباهات فاحشی در انتخاب کادر فنی، بستن تیم و بستن قراردادهای کلان با بازیکنان شوند؛ اتفاقی که امسال نیز رخ داد و ضربه سنگینی به تیم وارد کرد.
ایجاد حاشیه با تصمیمهای اشتباه
عضو هیأت مدیره باشگاه پاس محقق نشدن وعدههای مالی به بازیکنان و کادر فنی را در وقت مقتضی یکی دیگر از دلایل سقوط پاس در این فصل میداند و عنوان میکند: اگرچه پول بازیکنان و کادر فنی دیر یا زود پرداخت میشد، اما عمل نکردن به این تعهدات در وقت مقرر سبب بیاعتمادی و سرکشی بازیکنان و همچنین حواشی زیادی برای تیم شد. بازیکنان احساس میکردند پول قرارداد آنها پرداخت نمیشود و به همین دلیل همه تلاش خود را به کار نمیگرفتند.
عیوقیان دادن اختیار تام از سوی مدیرعامل باشگاه به داود مهابادی، سرمربی پاس، را در ابتدای فصل یکی دیگر از عوامل ناکامی پاس میداند و با اشاره به این که چند سال پیش در زمان مربیگری فرزاد کمالوند نیز چنین اتفاقی افتاد و تیم آسیبهای جبرانناپذیری متحمل شد، اضافه میکند: جذب بازیکنان ناکارآمد و مصدوم با قراردادهای سنگین نتیجه این اعتماد اشتباه بود. امسال هم نیمی از بازیکنان پاس که در ابتدای فصل جذب شدند نتوانستند کمکی به تیم کنند و در مجموع تیم ضعیفی را در این فصل روانه مسابقات کردیم؛ در حالی که مهابادی وعده داده بود پاس را برای صعود به لیگ برتر میبندد.
تغییرات پیدرپی
رئیس هیأت فوتبال همدان از انتخاب حسن عزیزی، به عنوان مدیرعامل باشگاه، به دلیل نداشتن تجربه کافی، درک نکردن شرایط حساس پاس و درگیر شدن با کاپیتان و سرمربی تیم، برکناری رضا طلاییمنش، سرمربی بومی تیم پس از داود مهابادی که نتایج خوبی در ادامه راه کسب کرده بود، و همچنین انتخاب اکبر محمدی به عنوان سرمربی باشگاه که نه تجربه کافی در هدایت تیمی در لیگ یک داشت و نه توانسته بود رابطه خوبی با بازیکنان ایجاد کند به عنوان عوامل مقطعی مؤثر در سقوط پاس نام میبرد.
وی اظهار میکند: این تغییرات پیدرپی و همچنین تصمیمات خودسرانه برخی افراد پاس را در این فصل به زمین زد و ارمغانی جز سقوط برای این تیم نداشت.
تغییر در ساختار مدیریت باشگاه
عیوقیان با اشاره به این که اگر قرار است برای بازگشت پاس به سطح اول فوتبال کشور برنامهریزی در استان صورت گیرد باید تغییرات عمدهای در ساختار مدیریت این تیم ایجاد شود، میگوید: یکی از تصمیمهای مهمی که باید در آینده به آن توجه شود تشکیل یک کمیته فنی برای این تیم است تا علاوه بر نظارت بر تصمیمات مدیرعامل به جای هیأت مدیره، که فرصت این کار را ندارند، بر اقدامات مربی تیم نیز نظارت داشته باشد.
عیوقیان از توجه به آکادمی پاس و تیمهای پایه این باشگاه به عنوان راهکار دیگری برای موفقیت پاس در آینده نام میبرد و با اعلام این که پاس در این 9 سال میراثی از خود در همدان به جای نگداشته اظهار میکند: باید برای آکادمی باشگاه برنامهریزی مدون و دقیقی صورت گیرد تا علاوه بر پرورش جوانان مستعد همدانی و معرفی آنها به سطح اول فوتبال کشور دیگر نیازی به جذب بازیکنان غیربومی با قراردادهای کلان نداشته باشیم.
صلاح فوتبال همدان
عضو هیأت مدیره باشگاه پاس از اولویت قراردادن پاس در تصمیمهای فوتبالی استان همدان به عنوان اشتباهی بزرگ در 9 سال حضور این باشگاه در همدان یاد میکند و میافزاید: در زمان حضور همزمان تیم الوند و پاس در لیگ یک، صلاح پاس به صلاح فوتبال همدان ترجیح داده شد که همین امر نابودی تیم الوند را در پی داشت.
عیوقیان ادامه میدهد: حالا هم تیم شهرداری 95 درصد از راه صعود به لیگ دو را طی کرده و اگر در سال آینده حضوری همزمان با پاس در این لیگ داشته باشد و همچنان صلاح پاس را ارجح بر صلاح فوتبال همدان بدانیم نه تنها تیم پاس دوباره لطمه خواهد خورد که شهرداری نیز به سرنوشت الوند دچار میشود.
استعفا
عیوقیان در رابطه با علت برکناریاش از سرپرستی باشگاه پاس و انتخاب عبدالله رمضانی به عنوان جانشین خود از سوی هیأت مدیره که به عقیده بسیاری از کارشناسان فوتبال به ضرر باشگاه تمام شد هم میگوید: اگر ساختار مدیریتی یک باشگاه اصولی باشد با تغییر افراد اتفاق خاصی رخ نخواهد داد، اما وقتی ساختار اشتباه طراحی شده باشد با یک تغییر همه چیز به هم میخورد.
عضو هیأت مدیره باشگاه پاس ادامه میدهد: من بنا به مسائلی تصمیم گرفتم از سرپرستی مدیرعاملی باشگاه استعفا دهم و این موضوع را قبل از سال جدید به رئیس هیأت مدیره و مدیرکل ورزش و جوانان به صورت مکتوب اعلام کردم؛ پس از گذشت مدتی با این تصمیم موافقت و رمضانی به عنوان مدیرعامل منصوب شد. در واقع من به خواست خود از این جایگاه استعفا دادم و برکناری در کار نبود.
ایجاد آرامش در تیم
عیوقیان از برگرداندن آرامش به تیم به عنوان مهمترین اقدام خود در زمان سرپرستی مدیرعاملی باشگاه پاس یاد میکند و میافزاید: زمانی که این مسئولیت را برعهده گرفتم تیم به شدت دچار حاشیه شده بود و بازیکنان به دلیل مشکلاتی که با مدیرعامل پیشین و سرمربی تیم داشتند تن به تمرین نمیدادند؛ اما با کمک دوستان و همفکری بزرگان فوتبال همدان این مشکل را رفع کردیم و آرامش خوبی بر تیم حاکم شد که نتایج خوبی از جمله دو برد پیاپی در مقابل آلومینیوم هرمزگان و خیبر خرمآباد در پی داشت.
وی خاطرنشان میکند: انتخاب بهروز معین، به عنوان مدیر فنی تیم که مورد قبول بازیکنان و کادر فنی بود، و همچنین اضافه کردن محمد بهگندم، پیشکسوت فوتبال همدان، به کادر فنی از دیگر اقدامات مفیدی بود که در این مدت کوتاه صورت گرفت و نتایج مثبتی هم داشت.
رئیس هیأت فوتبال همدان با بیان این که باشگاه پاس بدهکار است و اگر این بدهیها تسویه نشود عاقبت دامن این تیم را خواهد گرفت در رابطه با میزان این بدهی و شیوه تسویه آن اظهار میکند: ارقام زیادی تاکنون در مورد میزان بدهی پاس از جمله 10 میلیارد تومان، 7 میلیارد تومان و 5 میلیارد تومان بیان شده است؛ اما این بدهی هر چقدر باشد میتوان آن را با یک مدیریت خوب و ایجاد ارتباط و رایزنی با طلبکاران اعم از مربی، بازیکن و افرادی که خدماتی به باشگاه ارائه کردند تا یک چهارم مبلغ کل کاهش داد؛ البته به شرط آنکه به صورت نقدی با طلبکاران تسویه شود.
وی در پایان گمانهزنیها در رابطه با خرید امتیاز تیمی در لیگ یک برای استان به نام پاس یا ادامه فعالیت این تیم در لیگ 2 را رد میکند.