ميرزاپور: انتقاد از عابدزاده نه منطقي است نه اخلاقي

b_150_100_16777215_00_images_stories_36267.jpgابراهيم ميرزاپور كه بعد از عابدزاده جانشين او در تيم‌ملي شد، در بازي با ستارگان جهان هم جاي احمدرضا به ميدان آمد و درون دروازه قرار گرفت.

به گزارش "همدان فوتبال"، ميرزاپور در 45دقيقه دوم گل دريافت نكرد اما به خاطر انتقادهايي كه برخي‌ها به عابدزاده داشتند حسابي ناراحت است و مي‌گويد اين حرف‌ها نه منطقي است و نه اخلاقي. به نظر ابراهيم همين كه دروازه‌باني مثل عابدزاده با آن شرايط جسماني قبول كرده در يك بازي خيريه بازي كند، خودش جاي تقدير و تشكر دارد، نه انتقاد.

بازي برابر ستارگان جهان چطور بود؟

بازي خوبي بود كه با اهداف خيرخواهانه برگزار شد. با اين وجود هر دو تيم دنبال اين بودند كه به پيروزي برسند و بازي را ببرند. اما در مجموع فكر مي‌كنم همه از اين مسابقه لذت بردند؛ چه كساني كه درون زمين مسابقه بودند و چه تماشاگراني كه روي سكوها يا پاي تلويزيون آن را تماشا مي‌كردند.

قرار گرفتن برابر بزرگان دنياي فوتبال مثل ادگار داويدز، لوئيز فيگو، روبرتو كارلوس، دوايت يورك و ميشاييل سالگادو در اين سن و سال هم براي تو جذاب بود؟

به هر حال بازي كردن برابر بزرگان دنياي فوتبال آن‌هم در ورزشگاه آزادي براي هر فوتباليستي افتخار بزرگي است. هرچند در جام‌جهاني2006 برابر ستاره‌هايي مثل فيگو، رونالدو، فيليپ كوكو و رافائل ماركز بازي كردم و با اين فضا چندان بيگانه نبودم. به قول معروف ديدن ستاره‌هاي تراز اول فوتبال برايم تازگي نداشت. اما در هر صورت افتخار بزرگي براي من بود.

بعد از بازي عده‌اي حسابي از احمدرضا عابدزاده انتقاد كردند و گفتند اين چه گل‌هايي بود كه او دريافت كرد!

والا در اين‌گونه بازي‌ها اصلا اين‌ چيزها ملاك نيست و نبايد گفت كه فلاني خوب بود يا فلاني بد كار كرد. ما تقريبا بدون تمرين و آمادگي لازم در بازي حاضر شديم. متاسفانه رفتاري كه بعضي‌ها نسبت به عابدزاده داشتند، درست نبود و نبايد از او انتقاد مي‌كردند. همين كه عابدزاده قبول كرد با اين شرايط بدني كه حتي راه رفتن برايش بسيار سخت است،‌ درون دروازه قرار بگيرد، كار بزرگ و قابل تقديري انجام داده. متاسفانه جاي تقدير و تشكر به خاطر دريافت سه گل كه اصلا اهميت نداشت، از او انتقاد هم كردند!

اگر تو جاي عابدزاده بودي، مي‌توانستي مانع گل شدن اين توپ‌ها شوي؟

هيچ بعيد نيست اگر من هم بودم هر سه توپ وارد دروازه‌ام مي‌شد. همه چيز در همان لحظه مشخص مي‌شود و نمي‌شود گفت اگر فلاني در آن لحظه بود حتما توپ را مي‌گرفت يا حتما گل مي‌‌خورد.

اصلا عابدزاده روي گل‌هايي كه دريافت كرد، مقصر بود؟

گل اول كه دفاع باز شد و توپ بعد از برخورد به پاي يكي از مدافعان كمانه كرد و به گوشه‌ دروازه رفت. گل سوم هم كه در موقعيت تك‌به‌تك به ثمر رسيد. حالا شايد اگر عابدزاده در شرايط خوب بدني قرار داشت، روي گل دوم مي‌توانست توپ را بگيرد و مانع از باز شدن دروازه شود. اما توجه داشته باشيد عابدزاده جدا از سن و سال بالا با مصدوميت درون دروازه ايستاده بود. من از نزديك شرايط او را ديدم. استخوان اضافه‌اي كه در پاي عابدزاده وجود دارد، جلوي حركت زانوي او را مي‌گيرد. ديديد كه بعد از بازي دوباره زانويش را جراحي كرد و به مشكل خورد. اما در مجموع انتقاد كردن از دروازه‌باني مثل عابدزاده آن‌هم به خاطر يك بازي خيرخواهانه اصلا منطقي و اخلاقي نيست. با وجود مصدوميت آمد در اين مسابقه خيرخواهانه بازي كرد، در حالي كه مي‌توانست خيلي راحت آن را رد كند و بگويد نمي‌آيم. براي همين حضور هم كه شده بايد از عابدزاده تقدير كرد نه اينكه او را مورد انتقاد قرار داد.

در نيمه دوم كه به بازي آمدي كلين‌شيت كردي و از ستارگان جهان گل نخوردي!

خيلي دوست داشتم براي حريف موقعيت گل ايجاد شود و من هم خودي نشان دهم اما در نيمه دوم توپ خاصي روي دروازه نيامد.

بازي با پاي تو خيلي خوب شده.

اما برخلاف شما انگار گزارشگر بازي از اين موضوع انتقاد كرده بود. قبلا در اين مورد صحبت كردم كه يك عمل جراحي بود كه بايد زودتر روي پايم انجام مي‌دادم. اما همه منتظر هستند تا يك اشتباه كوچك از آدم سر بزند و شروع كنند به انتقاد كردن.

ماجراي درگيري خداداد عزيزي و فرهاد مجيدي صحت دارد؟

راستش چون قرار بود نيمه دوم بازي كنم، بين دو نيمه داخل زمين رفتم تا خودم را گرم كنم، براي همين اصلا خبر ندارم كه داخل رختكن چه اتفاقي افتاده است. اين موضوع را در روزنامه‌ها خواندم و يكي، دو خبرنگار هم درباره‌اش از من سوال كردند كه گفتم من خبر ندارم.

هنوز از فوتبال خداحافظي نكردي؟

به عنوان مربي- بازيكن در خدمت پاس همدان هستم. البته ما دو دروازه‌بان داريم اما اگر لازم شد من هم درون دروازه قرار مي‌گيرم. فعلا كه دروازه‌بان‌ها را تمرين مي‌دهم و خودم هنوز بازي نكردم. از فوتبال هم خداحافظي نكردم.

يعني شايد دوباره به ليگ‌برتر برگردي؟

معلوم نيست. اگر با پاس به ليگ‌برتر برگشتيم،‌ آ‌ن‌وقت تصميم مي‌گيرم كه چه كار كنم.

پس تصميمي براي آويختن دستكش‌هايت نداري؟

همان‌طور كه يكدفعه به اين فوتبال آمدم، يكدفعه هم مي‌روم. البته منظورم از بازيگري است وگرنه به عنوان مربي در كنار فوتبال خواهم بود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن