200 هزار تومان پاداش هم ندادند!

b_150_100_16777215_00_images_photo_2015-12-18_15-21-37.jpgدر استان ما فردی یا نهادی نیست به این بچه های با غیرت پاداش 200 هزار تومانی بدهد! بردن پاس انهم در خانه اش کار بزرگی بود.

به گزارش خبرگزاری "همدان فوتبال"، سعید مفتخر سرمربی تیم ایرانجوان بوشهر پس از پیروزی تیمش مقابل پاس همدان گفت: یک بازی سخت و سنگین را بردیم که نتیجه تلاش شجاعانه بازیکنانم بود.پاس تیم بسیار خوبی است و تاکنون در خانه بازنده نشده بود اما بازی خوب ایرانجوان و تاکتیک پذیری تیم ما باعث رقم خوردن این نتیجه گردید.

وی که با برنامه رادیویی پسین ورزش صحبت می کرد ادامه داد:تیم ما به سختی راهی همدان شد،4 ساعت سفر زمینی به عسلویه و سپس پرواز به تهران،بعد از ان سفر زمینی 5ساعته به سمت همدان بچه ها را واقعا کلافه کرده بود و البته همین مسیر را نیز باید به همین طریق بازگردیم. مشکلات زیادی داریم و این مدل رفت و برگشت ،من را برای بازی مس کرمان نگران می کند چرا که فرصت کمتری برای استراحت داریم.

سرمربی ایرانجوان تصریح کرد:از شب قبل بازی ما مفابل پاس بارش برف شروع شد و تا پایان بازی ادامه داشت.زمین به شدت ناهموار بود و همین کار ما را سخت تر کرد.6 موقعیت تک به تک در خانه حریف نصیب بچه های ما شد که علاوه بر بی دقتی ،ناهموار بودن و لغزندگی زمین باعث شد تا کنترل توپ از دست بچه های ما خارج شود وگرنه می توانستیم با گلهای بیشتری همدان را ترک کنیم،هر جند تیم حریف هم موقعیت هایی را داشت اما با تاکتیک دفاع و ضدحمله تیم ما موفق شد سه امتیاز شیرین خارج از خانه را از تیمی کسب کند که تا کنون در خانه اش بازنده نشده بود!

مفتخر در پاسخ به سوال سلیم پور گزارشگر برنامه مبنی بر چه شیرینی به بچه های تیم دادید اینگونه پاسخ داد: انقدر اوضاع مالی خراب است که من پول شیرینی دادن به بچه ها را ندارم، این برد گوارای وجود بازیکنان ،هواداران و کادر فنی ایرانجوان اما نگران اینده هستم. تیم من برای حفظ ابروی فوتبال یک استان تلاش می کند و هر هفته با تیم های بزرگ لیگ یک جدال دارد ولی انگار هیچ فرقی برای مسولان استان ندارد و باید تنها برای شادی دل مردم باید بازی کنیم.

یعنی این بچه ها که در این هوای سرد سه امتیاز حساس را گرفته اند لایق پاداش 200 هزار تومانی نیستند؟! با این وجود به محض رسیدن به بوشهر خود را برای بازی حساس مقابل مس کرمان اماده خواهیم کرد.راه دشواری داریم و شک نکنید این جدول در هفته های اتی باز هم بالا و پایین خواهد داشت و کار ما هنوز تمام نشده است.تک رقمی شدن ایرانجوان در جدول لیگ یک امسال اتفاق خوبی بود که بالاخره رخ داد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن