مدافع پاس همدان: محکوم به صعود هستیم
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 23 شهریور 1395 10:43
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 891
حضور بازیکنان با تجربه طی یکی دو سال اخیر در لیگهای یک و دو فوتبال کشور باعث بالا رفتن سطح کیفی این رقابتها شده تا نگاهها به این لیگ ها و خصوصاً لیگ دو بیشتر شود تا بر جذابیت و حساسیت آن نیز افزوده شود و امروز به معرفی یکی از این بازیکنان پرداختیم.
رامین خسروی مدافع با تجربه و سابق استقلال خوزستان که در خط دفاعی، بازی او کاملاً به چشم می آید. وی در گفتگویی اختصاصی با دی اسپورت به سوالات ما پاسخ داد.
* ابتدا در خصوص جدایی از استقلال خوزستان بفرمایید.
خوب من دو فصل افتخار بازي در تيم استقلال خوزستان رو در كنار بازيكنان بزرگي چون سهراب بختياري زاده ،ايمان مبعلي،حسين كعبي و بقيه بازيكنان را داشتم و چیزهای زیادی از آنها آموختم.
اما احساس ميكنم تنها عاملي كه باعث شد در آن تيم صدمه ببينم بازي كردن در پستهاي مختلف براي تيم بود و در استقلال خوزستان در چهار پست مختلف و غير تخصصي بازي كردم(با توجه به نياز تيم در بازي پيش رويي كه داشتيم) و خيلي كم پيش می آمد كه در يك پست پنج يا شش بازي بطور مداوم بازی کنم و اكثر بازيها جناب آقاي ويسي از بنده بطور ثابت استفاده مي كردند ولي خوب اين موضوع در آخر به من لطمه زد و در بازيهاي اخر ليگ و در تبريز و بازي با تراكتور در يك پست غير تخصصي ديگر و فقط بر حسب اولویت تیم در يك صحنه درگيري دچار شكستكي انگشت پا شدم و باشگاه براي فصل پيش رو (فصل قبل که استقلال خوزستان قهرمان شد) من را نخواست و فصل بعد آن را با وجود پشنهادهای خوبی که از تیمهای لیگ یکی و لیگ برتری داشتم ، فقط بدلیل مصدومیت از دست دادم و اين رفتار بنظر من به هيچ عنوان حرفه اي و حتي از نظر اخلاقی درست نيست كه بازيكني كه در یک تيم و در بازي رسمي آسيب ديده را به راحتي كنار بگذارند ولی برای تصمیم باشگاه و شخص آقای ویسی احترام قائل هستم.
* ابتدای فصل در تمرینات ملوان حاضر شدی ولی به یکباره شما را در پاس همدان دیدیم در این خصوص توضیح بفرمایید؟
جو حاكم بر تيم پاس بسيار جو صميمي و با صداقتي است و تيم بزرگ پاس از نظر سخت افزاری دست كمي از بهترين تيمهاي ليگ برتر ندارد و با وجود چهار استاديومي كه هر كدام در شهرهاي مختلف آرزوي هر تيمي ميتواند باشد، و كادر فني بومي و با دانش تيم كه در رأس آن جناب طلايي منش که بسيار سختكوش و متعهد و مسئوليت پذير هستند و به هيچ وجه حق ایشان مثل خیلی از بازیکنان این تیم ،در اين سطح از لیگ كشور نيست .
* شرایط بازی در لیگ دو با سایر لیگها( لیگ یک و برتر) چطور میبینی؟
شرايط بازي در ليگ دو مسلماً از ليگ برتر پایین تر است ولي با سطح ليگ يك زياد تفاوت چشمگيري ندارد چون در ليگ يك هم بسياري از تيمها درگير مسايل مشابهي هستند كه در لیگ دو كشور هم وجود دارد.
* آیا پاس می تواند مجدداً به لیگ دسته اول برگردد؟
قطعا پاس نه تنها به ليگ دسته اول ،بلكه سطح اول فوتبال كشور برميگردد چون تمام ايران جاي اين تيم بزرگ را در این سطح فوتبال حس ميكنند و بي صبرانه و بدون شک منتظر آن روز هستند.
*پاس در گروه سوم لیگ دو با مدعیان سرسختی باید بجنگد بنظر شما سرسخت ترین حریفان شما در این گروه کدامند؟
تمام تيمها قابل احترام هستند و همه براي يك هدفي هر روز تمرين ميكنند و مسابقه ميدهند ولي براي ما اوضاع يک مقدار متفاوت است چون ما پاس هستیم و محكوم به صعود ، و تمام حريف ها براي ما قابل احترام و مهم هستند.
* بنظر شما کوچ بازیکنان بزرگی همچو شما، مجید غلام نژاد، مجید خدابنده لو و.... کمکی به پیشرفت لیگ دو خواهد کرد؟
وجود بازيكناي بزرگ در ليگ دو قطعاً سطح فني اين بازيها را بالاتر خواهد برد و دست مربيان را برای چیدن یک ارنج خوب تیمی بازتر خواهد کرد اما اين تنها كافي نيست خيلي مسايل دیگر مثل امکانات مالی و سخت افزاری نیز در بالا بردن سطح کیفی این بازیها کمک خواهد کرد.
* صحبت از مسائل مالی شد که قطعاً مشکل اصلی اینروزهای باشگاهای کشورمان است و آیا تیم پاس هم این مشکل را دارد و حمایتی از سوی مسئولین می شود؟
كاري به گذشته ندارم چون دانستهاي من مبني بر شنيده هاي من است پس قضاوت درست نيست. اما امسال خدا را شكر با وجود جناب رحيمي كه جزء صادق ترين مديران عاملي است كه من افتخار همكاري با ايشان را دارم، تا الان به بازيكنان درصدهايي را پرداخت كرده ، و قرار است انشاالله تا هفته سوم دريافتي بازيكنان به ٢٥٪ برسد و تمام بچه ها به حرفهاي ايشان كاملا اعتماد دارند و همين صداقت براي داشتن يك تيم منسجم كافي است و مسئولين هم كه در رأس آن جناب استاندار هستند بسيار از تيم حمايت كرده و ميكنند و به نوعي تمام شهر منسجم و متحد هستند تا انشاالله با قرار گرفتن پازل ها كنار هم خيلي زودتر از موئد خویش تيم به هدف نهايي خودش برسد.
*صحبت پایانی؟
بهرحال فوتبال است و بالا و پايين هاي بسياري كه بازيكنان ما در كشور كاملا ناخواسته تجربه ميكنند از اينكه تنم سالم و آنقدر خداوند بهم انگيزه و توان داده که سپاسگزارم و هميشه شاكرش هستم و دوست دارم از همسرم تشكر ويژه اي داشته باشم كه همواره در سختيها تنها وسيله اي از طرف خدا براي آرامش و انگيزه من بوده است. منبع: دی اسپورت