هافبک بومی تیم فوتبال پاس همدان:

پیروزی مقابل ملی حفاری انگیزه مان برای شکست استقلال را دو چندان کرده است

b_150_100_16777215_00_images_stories_mehrdad-rezaee.jpgهافبک همدانی تیم فوتبال پاس که دومین گل پاسی ها را در دیدار با ملی حفاری اهواز به ثمر رساند گفت : این پیروزی برای بازگشت پاس به جمع مدعیان اصلی صعود لازم و ضروری بود.

به گزارش "همدان فوتبال"، مهرداد رضایی افزود: بازی با ملی حفاری بازی مهمی بود که نتیجه اش در امیدواری ما بازیکنان برای لیگ برتری شدن تأثیر مستقیم داشت.

وی تأکید کرد : این پیروزی انگیزه ما بازیکنان را از همین امروز که فردای بازی است برای شکست حریف بعدی یعنی استقلال خوزستان دو چندان کرده است .

هافبک - مهاجم تیم پاس در خصوص گلی که در دیدار با ملی حفاری زد گفت : احساس می کنم هر دو گلی که در این بازی زدیم گل های دیدنی و قشنگی بودند ؛ در صحنه ای که گل زدم برای زدن ریباند احتمالی ضربه راه دور لفته حمیدی تا محوطه 18 قدم حفاری جلو کشیدم که احتمالم درست از آب درآمد و توپ برگشت خورد اما مانع توپ برگشتی خودم بودم که ناخواسته توپ به پایم خورده بود در آن لحظه در آن واحد فکر کردم که چقدر بدشانسم اما همان لحظه با یک فکر سریع چرخیدم و توپی که هنوز پس از برخورد به پایم به زمین نخورده بود به سمت دروازه شلیک کردم که تبدیل به گل شد.

رضایی پاس را از مدعیان اصلی صعود به لیگ برتر در گروه ب دانست و اظهار داشت: پیروزی مقابل استقلال اهواز امضای سند لیگ برتری شدن پاس خواهد بود ؛ این بازی اهمیت ویژه ای برای ما دارد که امیدوارم هوادران در این بازی خانگی حساس با حضور پر شور خود همراهمان باشند .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن