قدیمی ترین بازیکن الوند همدان :

حاضرم سرم را برای موفقیت الوند بدهم

b_150_100_16777215_00_images_stories_alvand_logo.gifیکی از بازیکنان بومی و قدیمی الوند همدان بدون شک علیرضا شاهسوند است وی از همان روزهای که این این تیم در لیگ استان حضور داشته با این بوده تا الان که الوند در لیگ یک باشگاههای کشور حضور دارد

به گزارش "همدان فوتبال"، شاهسوند 26 ساله فوتبال خود را از شهرداری همدان آغاز نمود و بعد به بهزسیتی همدان رفت و سپس با واگذاری این تیم به پاس نوین پیوست و در اکثر مسابقات به عنوان کاپیتان برای این تیم به میدان رفت تا اینکه این تیم به الوند تغییر نام داد.او در حال حاضر در کنار بازی در تیم الوند در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی مشغول به تحصیل می باشد

شاهسوند تبحر خاصی نیز در فوتسال دارد حتی در مقطعی نیز به تیم ملی فوتسال جوانان کشور دعوت شد.

ابتدای فصل با توجه به پیشنهاداتی که داشتی اما ترجیح دادی در الوند بمانی .چرا  ؟

چون اولا نسبت به این تیم و شهرم تعصب دارم و حتی حاضرم سرم را برای الوند نیز بدهم و دوما احساس می کنم در الوند فضای مناسب و بی حاشیه ایی وجود دارد و می توانم در این تیم به راحتی فعالیت کنم.

از انتخاب خود راضی هستید ؟

صد در صد راضی هستم و تیم نیز جایگاه بسیار خوبی در جدول دارد و تیم بسیار هماهنگ و خوبی را در اختیار داریم .

سال گذشته در دفاغ راست به میدان می رفتی ولی امسال در دفاع چپ بازی می کنی در کدام پست راحت تر هستی؟

خوب اصلش رو بخواهید در 19 سالی که فوتبال بازی می کنم سابقه بازی در دفاع و هافبک راست وچپ  هافبک دفاعی را دارم  و هشت سال نیز به عنوان هافبک راست برای تیم های شهرداری و بهزیستی بازی می کردم ولی برای فرقی ندارد کجا بازی کنم مهم موفقیت تیم است و در کل تابع نظر کادر فنی هستم.

گفتی 19 ساله که داری فوتبال بازی می کنی خوب فوتبال الان با گذشته چه تفاوتی پیدا کرده ؟

فوتبال اصولی تر شده و فاصله ها تیم ها به هم نزدیک تر و دیگه نمیشه از قبل گفت کدام تیم برنده بازی است چون فوتبال این دوره بیشتر با تفکر سرکار دارد .

فوتبال همدان چقدر نسبت به گذشته فرق کرده ؟

خدایی از روزی که الوند در لیگ دو و بعدش در لیگ یک  با بازیکنان و کادر فنی و مدیریتی بومی نتایج خوبی گرفته دیگه همه روی فوتبال همدان حساب جدایی باز کردند و از رویارویی با تیم ما از قبل هراس دارند و در مقابل در اکثر بازی تماشگران تیم ها الوند را تشویق می کنند نمونه این موضوع بازی با استقلال اهواز و شهرداری بندر عباس که تماشگران آنها  ما را تشویق می کردند .

در تیم با کدام بازیکن راحت تر هستی ؟

با توجه به اینکه از گذشته و تیم شهرداری با هادی بلوری هم بازی بودم بیشتر با هادی راحت تر هستم .

الگوی فوتبالی علیرضا شاهسوند .....؟

خوب با توجه به اینکه در دفاع راست بازی کردم طرز فوتبال خسرو حیدری رو خیلی می پسندم .

چقدر احتمال می دهید الوند به لیگ برتر صعود کند؟

سال قبل پیش اول فصل پیش بینی کردم جز چهار تیم اول باشیم که خوشبختانه پیش بینی ام به واقعیت پیوست و امسال نیز در صورت حمایت مسوولین قطعا جز تیم های مدعی خواهیم بود.

تیم امسال را چطور ارزیابی می کنید؟

با توجه به بازی ها و نتایج درخشان در فصل گذشته انتظارات مردم و هواداران از تیم ما بالاتر رفته و به همین دلیل با نظر کادر فنی شیوه یازی الوند نسبت به فصل گذشته متفاوت تر شده و تیم هجومی تر بازی می کند .

در ابتدای بازی ها فکر می کردید آنقدر نتایج درخشانی کسب کنید؟

حقیقتا فکر نمی کردم آنقدر تیم خوب و هماهنگی داشته باشیم ولی در بازی های گذشته به خصوص بازی استقلال اهواز و فولاد یزد بچه ها سنگ تمام گذاشتند.

کادرفنی الوند را چطور ارزیابی می کنید؟

کادر فنی تیم بسیار با دانش و کارآمد هستند  و از زحمات اقا رضا تشکر می کنم  که همه وقت خود را برای پیشرفت الوند گذاشته است .

این هفته باید در جام حذفی به مصاف استقلال خوزستان بوید این دیدار را چطور ارزیابی می کنی؟

جام حذفی شرایط خاص خودش را دارد ولی این مسابقات سکوی پرتاب ما برای رسیدن به قله های پیشرفت است و برای همین نگاه ویژه ای به این مسابقات داریم و با تمام توان به مصاف استقلال خوزستان خواهیم رفت.

انتظار شما از تماشگران چیست ؟

به عنوان یک بازیکن بومی که سالیان سال در این تیم بازی کرده ام انتظار دارم با توجه به جایگاه خوب تیم و بازیهای درخشانی که داشته ایم تماشگران با شور و شوق زیادی به ورزشگاه بیایند و حامی الوند باشند

و صحبت پایانی ....؟

آقای یدی  فردی با تجربه و دلسوزی هستند که از هزینه شخصی خود برای تیم هزینه می کند ولی امیدوارم از این تیم حمایت شود و با حمایت تماشگران و مسولان  امسال به لیگ برتر صعود کنیم

نظرات   

+3 #2 داود 1392-07-29 05:24
سلام. من همکلاسی آقا علیرضا هستم. من بچه همدانم منتها دوران کارشناسی رو تو تهران گذروندم. از قضا با خیلی از فوتبالیستای لیگ برتری و لیگ یکی برخورد دارم. هفته قبل که رفتم سر کلاس آقا علیرضا رو نمیشناختم اما انصافا آنقدر این پسر متواضع بود که اصلا احساس نمیکردم که من با یکی همکلاس بشم که در سطوح بالای فوتبال ایران بازی کنه و درسش رو هم ادامه بده!! طوری که وقتی بهم گفت تو الوند بازی میکنه یکم متعجب شدم. ولی اگه وقتی اینو خوند اگه جو گیر نشه ، :-) که مطمئنم نمیشه واقعا من به ایشون افتخار میکنم. دمت گرم که غیرت همدانی داری. :-*

+5 #1 kami 1392-07-27 19:15
مرسی :-*

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن