سرمربی تیم فوتبال الوند:
حس میکنم عدهای دنبال بهانه تراشی هستند
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 11 آبان 1392 10:32
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 780
سرمربی تیم فوتبال الوند همدان در خصوص محرومیت خود خاطرنشان کرد: این محرومیتها کمی عجیب و غریب است زیرا من در دیدار با استقلال خوزستان کاری نکردم که بخواهند مرا محروم کنند در ضمن چرا روز جمعه که همه جا تعطیل است، به من میگویند که از سازمان لیگ تماس گرفتهاند و گفتهاند که شما نمیتوانید مصاحبه کنید؟ تمام خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی اعتراض داشتند که چرا آقای دایی در زمان محرومیتش در کنفرانس خبری حاضر میشد اما من حق این کار را ندارم؟ حس میکنم عدهای دنبال بهانه تراشی هستند.
رضا طلاییمنش در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: دیروز بازی خوبی انجام دادیم اما بازی مقابل پرسپولیس و در آزادی سخت است.
وی ادامه داد: گل اول را به صورت اتفاقی در یافت کردیم اما گل دومی که خوردیم فنی بود که روی اشتباه آرمین طلاییمنش و مصطفی مهدویکیا این توپ وارد دروازه ما شد.
سرمربی تیم فوتبال الوند تصریح کرد: عدهای از بازیکنان ما تا به حال در آزادی بازی نکرده بودند و این کار را برای ما سختتر میکرد اما توانستیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم.
طلاییمنش افزود: من تشخیص دادم که عزیزمحمدی باید تعویض شود اما من روی سکوها بودم و چیزی از رفتار عزیزمحمدی پس از تعویض ندیدم اما اگر این بازیکن حرفی زده باشد یا عمل زشتی مرتکب شده باشد به شدت با وی برخورد خواهیم کرد زیرا الوند تیم نظم و انضباط است.
وی گفت: ما با کسی تعارفی نداریم و اگر کسی وظایفش را به نحو احسن انجام ندهد او را تعویض خواهم کرد همان طور که در بازی دیروز آرمین طلاییمنش و عزیزمحمدی را از بازی خارج کردیم.