شهرداری همدان 100% بومی است؛
گلمحمدی: انسان جاهطلبی هستم!
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 29 آبان 1392 12:44
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1146
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان در خصوص امید به صعود به لیگ دسته دوم فوتبال کشور گفت: من انسان جاهطلبی هستم و اگر فکر صعود نداشته باشم، وارد مسابقات نمیشوم و تمام هدف ما و باشگاه صعود به لیگ دسته دوم است.
هادی گلمحمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: پس از اینکه به دور دوم صعود کردیم، حریف ما در هفته آخر انصراف داد و ما به بچهها یک هفته استراحت دادیم و تیم ما در شرایط مطلوبی به سر میبرد.
وی ادامه داد: پس از جلسهای که دیروز با هیات مدیره داشتیم و نتایج خوبی که گرفتیم، بنا شد چند بازیکن خوب غیربومی نیز در پستهای کلیدی به تیم ما اضافه شوند تا بتوانیم در دور دوم مسابقات عملکرد مطلوبی داشته باشیم و بتوانیم صعود کنیم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان ادامه داد: از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کمال تشکر را دارم که توانستند فرصتی برای ما ایجاد کنند که با آسودگی خیال وارد دو دوم مسابقات شویم.
گلمحمدی در خصوص میانگین سنی تیم گفت: میانگین سنی تیم ما 22 سال زیرا از چند بازیکن باتجربه هم استفاده کردهایم و نکته قابل توجه بومی بودن 100% تیم ماست.
وی در خصوص مشکلات تیم نیز گفت: تنها مشکل تیم که ممکن است ما را به بنبست برساند، مشکل کمبود زمین و نداشتن زمین تمرین مناسب است که امیدواریم این مسئله نیز حل شود.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال