گلم مقابل میلان را به مهدویکیا تقدیم میکنم!
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 09 آذر 1392 18:06
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 792
سرمربی تیم فوتبال پارسه تهران گفت: به قدری برای دیدار با میلان اشتیاق داشتم که به مهدی مهدویکیا، ادموند بزیک و پژمان جمشیدی گفتم که اگر من وارد بازی شدم، توپ را برای من ارسال کنید شانس این بود که من نیمه اول وارد زمین شدم و ناصر محمدخانی با استفاده از تجربه خود توپ را برای من کاشت و توانستم تک گل تیمم را به ثمر برسانم و این گل را به مهدی مهدویکیا تقدیم میکنم.
علیرضا امامیفر در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در مسابقات لیگ دسته یک یک امتیاز دردی از هیچ تیمی دوا نمیکند و قصد ما هم کسب سه امتیاز از این بازی بود.
وی ادامه داد: میدانستم که پاس در خانه شکستی نداشته و مقابل این تیم در ورزشگاه قدس کار سختی داریم اما هدف خود را برای بازیکنان روشن کردیم و بازیکنان نیز وظایف خود را به نحو احسن انجام دادند.
سرمربی پارسه تصریح کرد: در هر دو نیمه از پاس بهتر بودیم و موقعیتهای بسیار زیادی نیز داشتیم اما من از نتیجه بسیار راضی هستم و امیدوارم در مقابل سایپا شمال نیز نتیجه لازم را کسب کنیم.
امامیفر خاطرنشان کرد: امروز یکی از بهترین روزهای ما بود اما در صحنه پنالتی نیز باید گفت که ما نمیتوانیم جلوی اتفاقات فوتبال را بگیریم. اگر پنالتی گل میشد کار ما سختتر بود و با انگیزهای که از بچهها سراغ دارم، اگر گل هم میخوردیم آن را جبران میکردیم.