گلم مقابل میلان را به مهدوی‌کیا تقدیم می‌کنم!

b_150_100_16777215_00_images_stories_Fotball_Iran_emamifar.jpgسرمربی تیم فوتبال پارسه تهران گفت: به قدری برای دیدار با میلان اشتیاق داشتم که به مهدی مهدوی‌کیا، ادموند بزیک و پژمان جمشیدی گفتم که اگر من وارد بازی شدم، توپ را برای من ارسال کنید شانس  این بود که من نیمه اول وارد زمین شدم و ناصر محمدخانی با استفاده از تجربه خود توپ را برای من کاشت و توانستم تک گل تیمم را به ثمر برسانم و این گل را به مهدی مهدوی‌کیا تقدیم می‌کنم.

علیرضا امامی‌فر در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در مسابقات لیگ دسته یک یک امتیاز دردی از هیچ تیمی دوا نمی‌کند و قصد ما هم کسب سه امتیاز از این بازی بود.

وی ادامه داد: می‌دانستم که پاس در خانه شکستی نداشته و مقابل این تیم در ورزشگاه قدس کار سختی داریم اما هدف خود را برای بازیکنان روشن کردیم و بازیکنان نیز وظایف خود را به نحو احسن انجام دادند.

سرمربی پارسه تصریح کرد: در هر دو نیمه از پاس بهتر بودیم و موقعیت‌های بسیار زیادی نیز داشتیم اما من از نتیجه بسیار راضی هستم و امیدوارم در مقابل سایپا شمال نیز نتیجه لازم را کسب کنیم.

امامی‌فر خاطرنشان کرد: امروز یکی از بهترین روزهای ما بود اما در صحنه پنالتی نیز باید گفت که ما نمی‌توانیم جلوی اتفاقات فوتبال را بگیریم. اگر پنالتی گل می‌شد کار ما سخت‌تر بود و با انگیزه‌ای که از بچه‌ها سراغ دارم، اگر گل هم می‌خوردیم آن را جبران می‌کردیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن