فریاد شیران خطاب به رمضانی:

اگر بیشتر از این صحبت کنی، حرف‌های زیادی برای گفتن دارم!

b_150_100_16777215_00_images_stories_faryad_shiran.jpgمربی اسبق تیم فوتبال نفت تهران گفت: اگر بیشتر از این صحبت کنی من هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارم و تمام بزرگان تیم پاس تهران شاهد حضور من در این تیم بوده‌اند.

به گزارش "همدان فوتبال"، ناصر فریاد شیران در جواب عبدالحمید رمضانی، مدیر عامل فعلی باشگاه پاس گفت: من از روی منطق فوتبال حرف می‌زنم و روی صحبتم با کسانی است که با انتقال تیم فوتبال پاس به همدان مرتکب اشتباه فاحشی شدند و باعث شدند این وضعیت اسفناک در فوتبال پایتخت به وجود آید.

وی خطاب به رمضانی گفت: آن موقع که من در پاس بازی می‌کردم تو نمی‌دانستی فوتبال را با چی بازی می‌کند حالا می‌گویی من اصلا پاسی نبوده‌ام؟! اگر لازم باشد من مدارک عضویتم در تیم پاس را نشان می‌دهم. اما شما کسی نیستی که من بخواهم در مقابلش اظهار نظر کنم.

فریاد شیران در ادامه گفت: نمی‌دانم آنکه منشوری شد و از فوتبال محروم شد من بوده‌ام یا رمضانی؟!

همه مردم ایران خانواده فریاد شیران را می‌شناسند و نیازی به برگشت من به گذشته نیست، همه من و بردارم را که روزی در فوتبال بازی می‌کردیم می‌شناسند.

وی بیان داشت: شما از برگشتن پاس به تهران خوشحال نیستی چون بودن پاس در همدان برای شما منفعت دارد و به هر حال شما را که روزی منشوری بودی به جایگاه مدیر عاملی رسانده است. الان شما کاری با فوتبال کردید که سرمربی تیم ملی باید به دنبال 3 رگه و 4 رگه‌ها در کل جهان باشد و نخبگان ورزشی ما درشهرستان‌ها اصلا دیده نشوند. با انتقال تیم‌های تهرانی به شهرستان‌ها مخالفت کردند.

بازیکن سابق تیم پاس تصریح کرد: نکته جالب توجه این است که مردم خوب شهر همدان هیچ علاقه‌ای به تیم پاس ندارند و طرفدار تیم بومی خودشان الوند همدان هستند. رمضانی بهتر است به جای چسبیدن به تیم پاس تهران هزینه‌های این تیم را خرج تیم الوند همدان کند شاید مردم همدان از وضعیت فوتبال این شهر رضایت بیشتری پیدا کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: همه این انتقالات یک توطئه برای سود بردن عده اندکی بود که تا به حال به هدفشان رسیدند اما از این پس نمی‌توانند به خیانت‌هایشان ادامه دهند. رمضانی، یادت نرود که مربی و مدیر منشوری چه کسی بوده است!

وی افزود: با رفتن پاس از تهران شاهد کم شدن استعدادهای فوتبالی بودیم و دیدم که چه ضربه محکمی به ریشه فوتبال کشور وارد کردند. باید این افراد را به جزای کارشان رساند.

فریادشیران افزود: من اگر از تیم‌های دیگری نظیر هما حرفی نمی‌زدم برای این است که جایگاه تیم پاس با آنها اصلا قابل مقیاس نیست. تیم فوتبال پاس چه قبل و چه بعد از انقلاب دارای پیشینه فنی است، تیمی است که مهد پرورش بازیکنانی بوده که امروزه نام آنها را جز اسامی بهترین بازیکنان آسیا و حتی جهان می‌بینیم. حیف است که اینچنین تیم با ارزشی در حاشیه فوتبال باشد و حتی نتواند به لیگ برتر کشور راه یابد.

وی خاطرنشان کرد: اگر شما می‌توانستید در این چند سال نتیجه خوب می‌گرفتید، شما فقط از داشتن تیم فوتبال پاس به دنبال منافعی هستید که از قبال آن بدست آورده‌اید و اگرنه فوتبال و استعدادهایش اصلا برایتان مهم نیست. به همین دلیل کاملا به شما حق می‌دهم که از شنیدن این خبر که پاس به تهران برمی‌گردد خوشحال نشوید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات   

+4 #9 ali motahari 1392-10-14 11:43
برو زر نزن پاس فقط مال همدانه داشت منحل میشد یکیشان نبود زر بزنه حالا که هستش زر زر میکنن.....................بدبختا همدان نبو پاس الان 7تا کفن پوسانده بود.....

+5 #8 شادمهر 1392-10-02 19:39
آهای شیر فریاد آهای باتوام دفعه آخرت باشه برای پاس بزرگ که ما همه پیشرفتهای که داریم مدیون پاس هستیم احضار نظر کنی یکی نیست به این جوجه اردک زشت بگه این تیم هدیه شده به شهدای عزیزمان بعدشم همدان باقبول این هدیه از منهل شدن پاس جلوگیری کرد درضمن کجای دنیا هدیه رو پس میگیرن

+15 #7 حاج موری 1392-10-01 12:33
داره ضرزیادی میزنه

+6 #6 ae 1392-10-01 12:08
راست میگه دیگه بنده خدا یه زمانی قهرمان اسیا بوده تو لیگ حرفی داشته واسه خودش جوری این تیمو پاشوندن که دیگه تو لیگ1 هم شده دست گرمی تیمای دیگه اگ منافع واسه بعضیا نداشت که طرف انقد بش نمیچسبید همشم میگه پول نیست از جیبه خودم دارم میدم شنونده باید عاقل باشه بعدشم پاس ماله همدانه ولی مدیر اهوازی به کارش نمیاد این اگ خوب بود تو همون شهرای جنوبی که کلی تیم دارن ازش استفاده میکردن

+16 #5 jan 1392-10-01 09:39
وای به حال فوتبالی کها ین بنده خدا.... :cry: پیش کسوتش باشه...
از دلال بازی اون مردک فردوسی بگیر...تا اینکه اینم میشه پیشکسوت!!!!!دمبال ارضای عقده های روانیشه...تفلکی :oops:

+9 #4 فرشادمیرزایی 1392-10-01 02:48
این ادم عکسشونگاه کنین...معلوم نیست چی مصرف میکنه...میره توفضا..میادمصاحبه میکنه توخیال خودش که پاس برگرده تهران.....نکن این کارروبرای خودت فحش درست نکن..ببین هواسرده باریکلابروبخواب خونه....بدوپسرخوب .بیرون هیچ خبری نیست

+16 #3 فرشادمیرزایی 1392-10-01 02:37
بخدااین مریض وروانیه...من میدونم بدبخت به نون شبشم محتاجه.اگه توپیشکسوت ایران هستی بایدگل بگیرن درفوتبال ایران رو.....خواهشن کم قود قود کن.......فشارمیادبهت تخم میزاریا.........خیلی بدبخ....................... :D :D

+18 #2 Arash 1392-09-30 20:19
عجب آدم مریضی هستش این فریاد شیران. گیر دادن به همدان. خجاتل هم خوب چیزیه.

+18 #1 piza 1392-09-30 18:57
برو بابا مرتیکه.....................................
تو اگه ادم بودی!!!فوتبال سرت میشد که الان جات اینجا نبود!!!افتادی هم کاسه عادل دلال و امثالش شدی..
تو و امثال تو..خودتم بکشی..فقط مگه عقده توجه کردن بهتان جبران شه!!!!!وگرنه...................................... ..........نیستی :-x

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن