پاسيها با سرمربي اسبق وارد مذاكره شدند
پاس منتظر پاسخ مدير روستا
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 18 دی 1392 18:55
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1107
مسئولان پاس با سرمربي سه فصل گذشته سبزپوشان وارد مذاكره شده و منتظر پاسخ وي هستند.
علياصغر مديرروستا در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار "همدان فوتبال" با تائيد اين خبر افزد: در حال بررسي شرايط تيم هستم، شرايط خود را به مسئولان اين باشگاه گفتهام و منتظر پاسخ آنها هستم.
وي ادامه داد: پاس در شرايط سختي قرار دارد و من به خاطر اينكه از بازيكنان سابق پاس بودم و تجربه سرمربيگري پاس همدان را نيز داشتهام، به اين تيم تعصب و تعهد اخلاقي دارم و دوست دارم كه در حد توان به اين تيم كمك كنم.
مديرروستا با اشاره به جايگاه پاس در جدول رده بندي، اظهار داشت: قطعا هر كس بخواهد در جايگاه سرمربيگري پاس واقع شود، كار دشوراي را براي حفظ اين تيم در پيش خواهد داشت اما هنوز تا 20درصد هم ميشود به صعود به ليگ برتر اميدوار بود.
نظرات
اميد طيرى
اميد طيرى
چه قدر بگيم
ازشما تااخردنیا سپاسگذار ودعا گو خواهیم بود انشااله :h
دوستان همدان فوتبال چرا پست قبلی درباره مدیر روستا که در مورد مدیریت پاس کلی موضع گرفته بود رو حذف کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
اینه رسالت خبرنگاریتون
لطفا به جای اینکه این نظر منو رو حذف کنید
پاسخگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووو باشید
همدان فوتبال: دوست عزیز هیچ چیز پاک نشده- با دقت آرشیو بخش ها را ملاحظه کنید و بعد تهمت بزنید- آن مصاحبه در بخش اخبار مهم در آرشیو موجود است:
http://www.hamedanfootball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7288:1392-10-15-19-58-57&catid=3:%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85&Itemid=89
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال