کاپیتان سابق الوند همدان:

امیدوارم الوند پیروز شود، حتی به قیمت خراب شدن من!

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_masome_bolori_mehman_(1).jpgبازیکن همدانی گیتی‌پسند اصفهان گفت: امیدوارم الوند بتواند در نبرد فردا پیروز شود حتی اگر این پیروزی به قیمت خراب شدن من باشد!

سیدجمال معصومی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در دیدار قبل محرومیت خود را پشت سر گذاشته‌ام و برای حضور در این دیدار مشکلی ندارم، البته مشخص نیست که فردا در ترکیب باشم یا خیر.

وی ادامه داد: فوتبال حرفه‌ای یعنی اینکه دیروز در الوند بودم و امروز در گیتی‌پسند و فردا را هم کسی ندیده است اما از اینکه مقابل الوند قرار می‌گیرم واقعا ناراحت هستم.

کاپیتان سابق الوند تصریح کرد: زمانی که بسیاری از آقایان در الوند حضور نداشتند، من در لیگ استان با این تیم بودم و ما برای رساندن این تیم به این مرحله زحمات بسیاری کشیده‌ایم.

معصومی در پایان خاطرنشان کرد: اگر فردا در ترکیب بودم و گلزنی کردم، به هیچ وجه خوشحالی نخواهم کرد!

نظرات   

-1 #4 amir 1392-10-30 02:06
امثا ادمهای مثل تو جنبه ندارن! لیاقت ندارن! فک کردی کی هستی! اینم بازیکن بووووومی! متاسفم برات......... :-x :-x :-x

+3 #3 jan 1392-10-23 08:38
نشا دادی بی جنبه ای...مثل خیلی کسای دیه که تو فوتبال ایرانن :O

+4 #2 علی سایلنتSilent 1392-10-22 15:52
سید با تعصبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :D :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

+6 #1 kami 1392-10-22 10:47
توکه اخر مرام و معرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیچی نگو که بد خودته خراب کردی..صید با!!!!! :O تعصب!!!

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن