مدیرعامل الوند:
مشکل از مدیریت باشگاه بود نه سرمربی!
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 30 دی 1392 13:15
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1141
مدیرعامل الوند همدان همچنان نسبت به اتفاقات روز گذشته عصبانی است. اتفاقاتی که گفته می شود در ظاهر قهر سرمربی و رفتنش از ورزشگاه بوده اما دلایل بسیاری داشته است که حتی به آرمین طلایی منش پسر رضا طلایی منش سرمربی تیم هم بر می گردد !
به گزارش "همدان فوتبال"، رضا طلایی منش سرمربی الوند همدان در خصوص رفتنش از ورزشگاه گفته؛ برای خودم دلایلی داشتم و اسم کار من را هر چه دوست دارید بگذارید، اما نمیتوانستم به الوند کمک کنم؛ تیمی که با خون و دل تا اینجا رساندهام. 8 ماه است بازیکنانم ریالی پول نگرفتهاند و امروز هم به خاطر من جمع شده بودند. با این شرایط نمیتوانم شقالقمر کنم.
این در حالی است که همسایه الوند یعنی تیم پاس اوضاعی به مراتب وخیم تر از الوند در غوطه ور شدن در مشکلات مالی دارد و در این اوضاع الوند خانه خوشبختی به شمار می رود.
طلاییمنش تصریح کرده، واقعا نمیخواهم دیگر به الوند برگردم. حالا اسم این حرکت من را میشود شوک گذاشت و یا نرفتن چون دیگر هیچ کاری از دست برنمیآید. هم فضا برای کار کردن مناسب نیست و هم با این شرایط نمیتوانم به الوند کمک کنم!
وی ادامه داد: 7 بازیکن اصلی ما در نیم فصل از الوند جدا شدند. دیگر باید چه کاری انجام دهم؟ چرا اول فصل از 4 بازی 10 امتیاز گرفتیم و در جام حذفی هم تا بازی با پرسپولیس پیش رفتیم؟ این موضوع به این معنی است که تیم مشکل فنی نداشته، کارنامه من مشخص است اما دوستان نتوانستند به قول خود عمل کنند من هم شرمنده بازیکنان شدم و تصمیم گرفتم ورزشگاه را ترک کنم.
با این حال بهرام یدی مالک باشگاه الوند معتقد است که مشکل از مدیریت باشگاه بود نه سرمربی! اگر از هفته ها قبل در خصوص وضعیت نامطلوب تیم در کوران مسابقات و کسب نتایج ضعیف تصمیم گیری می کرد دیگر شاهد قهر سرمربی و رفتنش از ورزشگاه نمی شدیم!
یدی اضافه کرد: رضا طلایی منش دیگر جایی در تیم نخواهد داشت چرا که با کسی تعارف ندارم حتی اگر نزدیک ترین فرد به من باشد. در فوتبال محلات هم چنین اتفاقاتی نمی افتد. نمی گذارم با آبروی تیمم بازی شود. دنبال سرمربی بومی دیگر نمی روم و بهتر است سرمربی غیر بومی باشد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال