سرمربی بانوان پاس همدان:

فدراسیون لیگ برتر بانوان را زودتر آغاز کند

b_150_100_16777215_00_images_stories_banovan-pas.jpgسرمربی تیم فوتبال بانوان پاس همدان می گوید اگر فدراسیون لیگ بانوان را زودتر آغاز کند و قبل از شروع فصل سرما به پایان برساند قطعا لیگ بهتر و با کیفیت تری خواهیم داشت .

به گزارش "همدان فوتبال"، سکینه بیات اظهار کرد: سرمای هوا در برخی شهرها سبب می شود تا تیم ها تمرینات را به سالن ببرند. متاسفانه به خاطر بارش برف و سرمای شدید تیم ما در سالن تمرین می کند و این موضوع باعث شده نتوانیم تمام توان خود را در بازی ها به کار بگیریم. به اعتقاد من فدراسیون باید بازی های لیگ برتر بانوان را زودتر آغاز کند.

وی تصریح کرد: سرد شدن هوا و بارش برف باعث شده نتوانیم تمرینات خوبی را انجام دهیم، هرچند امیدوارم بازیکنان در بازی های باقی مانده لیگ بتوانند امتیازات لازم راکسب کنند.

بیات در پاسخ به این سوال که بهترین بازی این فصل پاس کدام بازی بوده است؟ تاکید کرد: بازی برگشت ما با ملوان انزلی به نظرم بهترین بازی این فصل پاس بود و حتی می توانستیم تیم قدرتمند ملوان را شکست دهیم ولی بی تجربگی و استرس بازیکنان باعث شد با نتیجه تساوی از زمین خارج شویم.

سرمربی بانوان پاس درباره لیست تیم ملی بانوان خاطرنشان کرد: به نظر من چند بازیکن می توانستند از پاس در تیم ملی حضور داشته باشند. با توجه به ناشناخته بودن اکثر بازیکنان پاس و این موضوع که برخی از آنها را من امسال از فوتسال به فوتبال آورده ام مطمئنم در آینده از بازیکنان جوان پاس بیشتر خواهیم شنید.

وی با اشاره به جذب بازیکنان جدید پاس هم اضافه کرد: در ابتدای فصل تیم پاس دیر بسته شد و فرصت کافی برای یارگیری نداشتیم ولی در نیم فصل در سه پست بازیکن جذب کردیم که تا الان هم خوب کار کرده اند و امیدوارم تا پایان فصل هم به همین خوبی برای تیم پاس بازی کنند.

بیات افزود: امسال لیگ برتر بانوان با حساسیت بیشتری دنبال شده است. من پارسال به عنوان نماینده فدراسیون اکثر بازیها را می دیدم، امسال با زحماتی که کمیته بانوان کشیده و برگزاری کلاس مربیگری A آسیا زیر نظر آقایان محصص و نادر عربی سطح علمی مربیان بالا رفته و بعد از مدتها شاهد این هستیم که امتیازات در بالای جدول به هم نزدیک است.

سرمربی پاس یادآور شد: نسبت به سال قبل پیشرفت چشمگیری در فوتبال بانوان داشته ایم و تیمهایی مثل دلوارکشتی، آینده سازان و پاس همدان در بالای جدول رقابت تنگاتنگی با تیم های مدعی شهردای بم و ملوان انزلی داشته اند و به نوعی قطب های جدیدی به فوتبال بانوان اضافه شده است.

وی در پایان با تقدیر از عملکرد بازیکنان خود گفت: دست تک تک بازیکنانم را می بوسم که برخلاف مشکلات موجود توانسته اند در رتبه ای خوب قرار گرفته و امیدوارم تا پایان فصل هم بتوانیم نتایج بهتری بگیریم .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن