توسط اراذل و اوباش تهدید به مرگ شدم؛

فریادشیران: خوشحالم که این تبانی کارها از من شکایت کردند!

b_150_100_16777215_00_images_stories_faryad_shiran.jpgکارشناس فوتبال گفت: آقای نژادفلاح در مصاحبه‌ای گفته که فوتبال تهران مرده است؛ اما من می‌گویم فوتبال تهران را کشتند. تبعات این موضوع هم باعث شد تا کی‌روش به دنبال بازیکنان دورگه برود. کسی که در کمیته انضباطی هم این شیطنت را کرده است، جای تعجب است هنوز این خبر روی سایت فدراسیون نرفته اما یکسری خبرچین‌ها باعث شدند تا این موضوع به بیرون درز پیدا کند. کمیته انضباطی یکبار از من دعوت کرد اما من فرصت پیدا نکردم که در جلسه حاضر شوم و بار دیگر با من تماس نگرفتند.

به گزارش "همدان فوتبال"، ناصر فریادشیران تصریح کرد: من به آقای حسن‌زاده و اعضای کمیته استیناف احترام می‌گذارم، نمی‌خواستم که در جلسه حاضر شوم و از خود دفاع کنم. تا زنده هستم مقابل آدم‌های فاسد که پلشتی را به فوتبال آورده‌اند، خواهم ایستاد با آنهایی که به خاطر موقعیت شخصی خود فساد می‌کنند مبارزه می‌کنم. شخص آقای رمضانی را همه می‌شناسند مگر من بودم که شش ماه محروم شدم؟ توسط اراذل و اوباش تهدید به مرگ شدم، اینکه افراد تبانی‌کار از من شکایت می‌کنند توهین‌آمیز است و درست هم نبود که این موضوع رسانه‌ای شود. حکم اعدام مرا می‌خواهند بدهند؟! اگر جرات دارند بیایند و مرا فوت کنند.

وی ادامه داد: با تمام این مسائل امیدوارم روزی پاس به تهران برگردد و این مسائل برطرف شود حتی مردم همدان هم در نظرسنجی‌ای 80 درصد اعلام کرده بودند که پاس به تهران برگردد و بودجه این تیم به الوند همدان اختصاص یابد .

فریادشیران در مورد حکم کمیته انضباطی مبنی بر جریمه 10 میلیون ریالی او به علت مصاحبه علیه مسئولان باشگاه پاس عنوان کرد: من به آقای حسن‌زاده و همکارانش احترام می‌گذارم. صحبتی که در مورد تیم پاس کردم کارشناسی‌شده بود. به عنوان یک کارشناس خبرنگاری به من زنگ زد و در این‌باره سوال پرسید همانطور که خیلی از افراد دیگر هم در این‌باره صحبت کردند. درست نیست این را بگویم اما در آن زمان تمام وقت خود را گذاشتم تا جلوی انتقال نفت را بگیرم حالا جالب است که اهالی تبانی می‌آیند و از من شکایت می‌کنند پس باید از افراد دیگر هم شکایت کنند.

این کارشناس فوتبال گفت: حتما آقای رمضانی می‌خواهد از روزنامه‌ها و تمامی افرادی که در این‌باره صحبت کرده‌اند هم شکایت کند. از روی دلسوزی حرف زدم. مگر در زمان علی‌آبادی که فوتبال تهران را نابود کرد چه اقداماتی صورت گرفت؟ با انتقال پاس به شهرستان با تاریخ فوتبال بازی کردند هم‌اکنون هم اعضای تبانی در این باشگاه مسئولیت دارند.

وی در پایان بیان داشت: خوشحالم که این افراد از من شکایت کردند. رفتن تیم‌هایی چون پاس به شهرستان ظلم به جوانان جنوب شهر تهران بوده است. فرزندانی که پدرشان تاجر هستند که فوتبالیست نمی‌شوند. پاس حق افرادی بود که در جنوب تهران فعالیت می‌کردند. اگر دادگاهی وجود داشته باشد کسانی که باعث این انتقال شدند حداقل به 30 سال زندان محکوم می‌شوند .

منبع: فوتبال ایرانی

نظرات   

+8 #6 فقط همدان 1392-11-29 11:12
گیریم پاس رو بردین تهران

آخه شما میخواین تیم پاس رو بگردانید؟؟؟؟؟

یه مشت فسیل جمع شدن دور هم ( شما اگر این کاره بودید که تا الان بیکار نبودید )

به جای اینکه دنبال تیم پاس باشید که الان نزدیک 8 ساله همدان داره از بودجه استان خرج این تیم رو میده و برید خانه سالمندان کهریزک نیدم فوتبالیسهای خوبی داره اونجا یه تیم بزنید مدیرعاملش رو بکنید آجرلو سرمربی هم مناجاتی :h

راستی ناصر فریادموشان اون موقع که تیم منحل شد شما کدام گوری بودید که حالا میخواین تیم مارو بگیرید

ودر آخر بگم آقای رمضانی این حرفا ها همه از گور تو بلند میشه ها

+9 #5 Arash 1392-11-28 20:29
کی‌ گفت ۸۰% مردم همدان میگن پاس باید بره. چرا انقدر دروغ میگه این آقا.

+8 #4 فرشادمیرزایی 1392-11-28 16:56
چی میگییییییییی.......اون نظرسنجی که داری میگی بین20نفربوده نه یه میلیون نفر

+8 #3 علی پژمان 1392-11-28 16:54
آقای فرهاد شیران تیم پاس در نتیجه نا توانی شماها منحل وسهام آن به استانداری همدان وبه شهدای عزیز خطه دلاور خیز همدان هبه گردید .اگر لیاقت وشعور لازم را دارید بروید (تیم پاس تهران ) رامجددا ایجاد وبه ثبت برسانید اینقدر هم دنبال پاس همدان حرف نزنید زیرا شما بااین بحثهایی که سی شاهی هم نمی ارزد پاس همدان را دچار بحران نکنید(انصافا شما که با فردوسی پور هم کاسه اید پاس را به این روز درآوردید).انشا...خدا از شما نخواهد گذشت. ع پژمان از تهران

+6 #2 Ali Pasi. 1392-11-28 16:12
زر نزن گالیور ... ایی توله خره ر بگیرین همدانه بهم رخته

+7 #1 سامان 1392-11-28 15:13
سلام. این اقا این مصاحبه رو کجا کرده؟منبعش کجاس؟http://hamedanfootball.com/index.php?option=c om_poll&id=19:1392-09-28-08-24-59این لینک نظر سنجیه سایت شماس که هوادارا مخالف بازگشت پاس به تهران بودن . اونوقت این اقا از کدوم 80 درصد موافق این انتقال صحبت میکنه ؟ :-* :eek:

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن