هواداران بازی با البدر حامی پاس باشند

رمضانی: من مستاجرم، صاحبان اصلی پاس شمایید

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani_0.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: من مستاجرم و به هر حال روزی از این شهر می روم اما صاحبان اصلی پاس شماها هستید و نیاز است که در این شرایط کنونی که حساس و سرنوشت ساز است، چه تماشاگر، چه اصحاب رسانه و همینطور تمامی مسوولان اجرایی استان همدان حمایت پر رنگ تر داشته باشند .

عبدالحمید رمضانی در گفت و گو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: هیچ مدیرعاملی دوست ندارد کارنامه اش منفی باشد و من از همه می خواهم در این مسیر دشوار که جدال مرگ و زندگی پاس است در کنار تیم باشند و از اعتبار پاس همدان در کشور دفاع کنند.

وی بیان داشت: یار دوازدهم در این شرایط است که معنای می پذیرد و انتظار داریم هواداران در بازی مقابل البدر بندر کنگ حامی پاس باشند و ورزشگاه مملو از تماشاگران شود.

وی اظهار داشت: برای من مهم سربلندی پاس است و در این چند ماه که در همدان بودم بسیار تلاش داشتم که تیم مسیر موفقیت را طی کند اما به هر حال به این نقطه رسیده ایم که شرایط سرنوشت سازی پیش روی ماست و انتظار دارم همه در کنار تیم باشند.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان بیان داشت: سه بازی خانگی پیش رو داریم که بسیار مهم است و در واقع همه چیز به این پنج بازی آینده بستگی دارد اما سه دیدار خانگی باید همراه با حمایت تماشاگران باشد.

وی تصریح کرد: همین وضعیت برای تیم الوند همدان نیز صدق می کند و توقع دارم تیم الوند را هم مورد حمایت جدی قرار دهید.

وی خاطرنشان کرد: پاس و الوند متعلق به دوستداران فوتبال همدان هستند که قطعا آینده فوتبال جوانان مستعد همدان از این دو تیم به سرانجام می رسد بنابراین پدران ورزش دوست همدانی برای آینده فرزندان علاقه مند به فوتبال خود همراه با آنان به ورزش بیایند و تیم را تشویق کنند.

وی یادآور شد: از شما می خواهم که تیم را دوست داشته باشید و مطمئن باشيد من اعتبار، شرف و آبرويم در ميان است و برای حفظ اعتبار پاس با جان و دل تلاش می کنم.

نظرات   

+2 #2 همدانی اصیل 1392-12-11 14:41
مردک کی گفته تو مستاجری تو تاج سر مایی اگه تو بری ما بیچاره میشیم البته بیچاره تر تو رو خدا به ما رحم کن . یکمی هم به خودت فکر کن چند ساله تو همدان داری بدون پول به خاطر شهدا کار میکنی. ما که نمیدونیم چطوری ازت تشکر کنیم . مسیولین هم که میدونند انجام نمیدن پس میسپاریمت دست خدا اون بهتر از هر کس میدونه چطوری اجر کارهاتو بده

+2 #1 Arash 1392-12-09 23:40
به امید پیروزی پاس همدان

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن