پاس 99.5 درصد در ليگ يك مي ماند

عاشوري: به بازيكنانم گفتم ببريد تا تماشاگران به شما لبخند بزنند!

b_150_100_16777215_00_images_stories_ashuri.jpgمحسن عاشوري سرمربي پاس همدان از تماشاگران و رسانه ها خواست كه در اين بازي هاي باقي مانده به خصوص ديدار امروز مقابل البدر بندركنگ حضور پرشمار در ورزشگاه داشته باشند و تيم شهرشان را مورد حمايت قرار دهند.

عاشوري در گفت وگو با خبرنگار "همدان فوتبال" افزود: بازی با البدر بندرکنگ بسیار حساس است و تنها سه امتیاز این بازی می تواند پاس را برای ماندگای در لیگ دسته یک امیدوارتر کند.

وی اضافه کرد: ساختار تیمی البدر متشکل از بازیکنان لیگ برتری و دسته اولی است و اگر آنها محکوم به کسر شش امتیاز نشده بودند قطعا در رده های بالاتر جدول قرار داشتند اما شرایط فعلی به گونه ای است که هر دو تیم در قعرجدول به دنبال رهایی از خطر سقوط هستند.

عاشوری با اشاره به عملکرد شاگردانش در شش بازی اخیر اظهار داشت: تیم ما در چند پست با کمبود بازیکن و در بخش هایی نیز را تراکم نفرات روبه رو است که نیاز بود ابتدای فصل در جذب بازیکنان بهتر عمل می شد اما اکنون با همین پتانسیل موجود خوب کار کرده ایم و فقط دقت مهاجمان در گلزنی کافی نبوده است.

وی بیان داشت: مشکل اصلی تیم اشتباهات مهاجمان و فرصت سوزی در گلزنی ها بوده است که در تمرینات تیم سعی در اصلاح این نقص را داشته ایم و در بازی امروز امیدوار به گلزنی و برتری در میدان مسابقه هستم.

سرمربی پاس همدان در ادامه گفت: به ماندگاری تیم پاس در لیگ دسته یک کشور بسیارامیدوار هستم و هنوز در این پنج بازی باقی مانده فرصت جبران امتیازهای از دست رفته را داریم.

عاشوری اظهار داشت: جایگاه قعلی ما در جدول خوب نیست و این وضعیت هرگز برازنده تیم با سابقه پاس نبوده و با توجه به حمایت های استاندار همدان باید با کسب نتایج درخشان شرایط تیم را بهبود ببخشیم.

وی یادآور شد: برای بازی با البدر متفاوت از دیدارهای گذشته به میدان خواهیم رفت و قطعا تغییر تاکتیکی را لحاظ می کنیم. هدف با خروج از وضعیت بحرانی است و بازیکنان این توانمندی را برای بالابردن جایگاه پاس در لیگ دسته یک دارند.

وي خاطرنشان كرد: پاس 99.5 درصد در ليگ يك مي ماند و آن نيم درصد باقي مانده هم بستگي به شرايط غيرطبيعي دارد. بازيكنان من نسبت به بازي هاي اخير كه گهگاه خشم تماشاگران را مشاهده كردند، دلخور بودند اما به آنها گفتم ببريد تا تماشاگران به شما لبخند بزنند.

پاس در حالی هم اکنون با 19 امتیاز در رتبه دوازدهم جدول گروه ب لیگ دسته یک فوتبال کشور قرار گرفته است که ساعت 15 امروز در ورزشگاه شهدای قدس همدان باید به مصاف همسایه انتهای جدولی خود البدر بندر کنگ برود.

نظرات   

0 #1 رضا همدانی 1392-12-11 14:47
نه بابا ؛ !! دمت گرم عاشوری کاپلو خدا تورو برای ما فرستاده و ما ناشکریم :P

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن