مداقع گلزن الوند:

سابقه پست مهاجمی در استقلال را داشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_ensafi.jpgمجتبی انصافی مدافع بلندقامت الوند این بار در پست مهاجم توانست برای تیمش گل سرنوشت سازی را این هفته در بازی با گهر درود به ثمر رساند تا سه امتیاز ارزشمند این تیم به ثبت برسد.

مداقع با تجربه الوند همدان در این باره به خبرنگار "همدان فوتبال"، گفت: نسبت به حریف میل بیشتری به پیروزی داشتیم و همانطور که دیدید سرتر از حریف بودیم و خدا رو شکر که بازی را بردیم.

انصافی افزود: با توجه به اینکه شرایط هر دو تیم در جدول مشابه بودند که بازیکنان هر دو تیم با احتیاط بیشتری بازی می‌کردند.

وی بیان داشت: گهر نیز در این دیدار بد کار نکرد اما ما از موقعیت‌های خود بهتر استفاده ‌کردیم و ‌توانستیم پیروز بازی باشیم.

انصافی اظهار کرد: نسبت به حریف میل بیشتری به پیروزی داشتیم، اما متأسفانه نتوانستیم از موقعیت‌های گلزنی خود به نحو خوبی استفاده کنیم.

وی عنوان کرد: ‌برای شکست گهر وارد زمین شدیم وخدا رو شکر خدا کمک کرد و در این دیدار برای تیمم گلزنی کردم.

بازیکن الوند گفت: در هر پستی می توانم برای الوند بازی کنم و در استقلال نیز سابقه حضور در پست مهاجم را داشته ام و در هر صورت تابع نظر کادر فنی هستم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن