توضیح علیپور در مورد قرارداد 150 میلیونی پسرش با پاس همدان!
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 16 اسفند 1392 19:36
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 765
علیپور رئیس کمیته اخلاق سازمان لیگ فوتبال که میهمان حضوری برنامه صبح امروز ورزش و مردم بود، به اظهارات رمضانی مدیرعامل باشگاه پاس همدان که گفته بود پسر علیپور قرارداد 150 میلیون تومانی با باشگاه پاس داشته و چون پول وی را ندادهایم با ما لجبازی کردهاند، واکنش نشان داد.
به گزارش "همدان فوتبال"، وی در این باره گفت: هفته گذشته شبکه ورزش در اقدامی غیر حرفهای اصل مصاحبه رمضانی را پخش کرد و من هم در آن برنامه دفاع کردم. ملاحی که آن زمان به صورت همزمان مدیرعامل باشگاه پاس نوین و پاس بود هم گفت که اصل قرارداد پسر من 6 میلیون تومان بوده است.
وی افزود: برخی از دوستان که مشغول ساخت مستند شوک بودند، در همان مردادماه که ما برای فعالیت برخی از مربیان مقاومت میکردیم کمپینی را در یک باشگاه خاص تشکیل دادند و رمضانی همانجا این صحبتها را مطرح کرد. حالا اینکه چرا این خبر و صحبتها را بعد از چندماه و قبل از دیدار پاس با پیکان مطرح کردند جای سئوال است. من خبر موثق دارم که دوستان پشت پرده مبلغ کلانی را به عوامل اخبار 20:30 پیشنهاد کردند که این مصاحبه برای لحظاتی پخش شود که در نهایت این مصاحبه از شبکه ورزش پخش شد.
علیپور ادامه داد: من همان روز به صراحت به کفاشیان و حراست فدراسیون فوتبال نامه زدم که چند کارشناس را مامور بررسی این پرونده کند. آنها هم مدارک را بررسی کردند. احتمال میدهیم به نام بازیکنان دیگر چکهایی صادر شده باشد که خود بازیکنان از آن بی خبر باشند. در پرونده پسر من هم اصل مبلغ معلوم است. حالا بماند که پزشک تیم که از فعالیت هم محروم بوده، خواسته یا ناخواسته با تزریق دو آمپول باعث مصدومیت و خارج شدن پسرم از چرخه فوتبال برای همیشه شد. وی در پایان گفت: اگر بنده خطایی مرتکب شدهام باید به شدیدترین شکل ممکن با من برخورد شود. اگر هم این مسائل دروغ است، که هست، دوستان جریان ساز خدا را مد نظر بیاورند و چیزهایی نگویند که نشود آنرا جمع کرد.