ستاره بومي فوتبال همدان:

استاندار قبلي به پاس ضربه زد!

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_mehrdad-_rezaei1.jpgبازیکن بومی تیم فوتبال پاس همدان معتقد است: حق با مردم همدان است که در بازی پاس با ابومسلم شعار می دهند. این حق طبیعی هوادار است که معترض باشد.

به گزارش "همدان فوتبال"، مهرداد رضایی اظهار کرد: نمی دانم چرا برخی ها در بازی دیروز تا این حد خوشحال بودند. نتیجه ای که بدست آمد جای تاسف دارد. ما باید برای صعود به لیگ برتر می جنگیدیم نه اینکه برای ابقا در لیگ یک خوشحال باشیم!

وی تصریح کرد: امیدوارم برای فصل بعد با درایت استاندار همدان تیمی بسته شود که از همان ابتدای آغاز بازی ها مدعی اصلی صعود به لیگ برتر باشد.

رضایی با اشاره به اتمام قرارداد خود با پاس هم تاکید کرد: من با پاس قراردادی ندارم اما اولویت اصلی من بازی در پاس است. پاس تیم شهر من است و تمام آرزوهای ورزشی من با موفقیت در این تیم معنا می شود.

وی درباره سردادن شعارهایی مبنی بر جدایی رمضانی مدیرعامل پاس از این تیم در بازی با ابومسلم یادآور شد: من در این باره خیلی نظر نمی دهم اما بدانید که این مردم حق دارند! تیم بجای رسیدن به لیگ برتر تا آستانه سقوط به دسته دوم پیش رفت. واقعا تاسف می خورم.

هافبک پاس همدان اضافه کرد: تمام شهرها مشکل مالی دارند و فقط همدان نیست که کمبود اعتبار دارد. اما نمی دانم چرا در همدان همیشه مسئولان دم از مشکلات مالی می زنند. باور کنید این شهر پتانسیل حضور در لیگ برتر را دارد. دلخوشی ما به استاندار جدید همدان است. جای هیچ تردیدی نیست که استاندار قبلی به پاس خیلی ضربه زد!

نظرات   

+9 #2 اتایز همدان 1393-02-15 01:53
زنده باشی باغیرت خاک برسررمضانی احمق قدر شمارو نمیدانه شما افتخار همدان هستی :roll:

+24 #1 ramii 1393-01-21 11:09
فقط بچی همدان.... 8)
(البته از نوع با تعصبش!!!!!!!نه امسال معصومی .و بازی کنای قبل پاس)

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن