یدی:

برای ادامه فعالیت در فوتبال منتظر نشست با استاندارم

b_150_100_16777215_00_images_stories_yadi.jpgمالک باشگاه الوند همدان گفت: برای ادامه فعالیت در عرصه حرفه ای فوتبال منتظر برگزاری نشست با محمدناصر نیکبخت استاندار همدان هستم.

بهرام یدی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: قرار است این نشست در همین روزها با هماهنگی مدیرکل ورزش و جوانان انجام شود تا بتوانم ضمن ارایه پیشنهادهای اقتصادی خود، شرایط پایداری را به لحاظ درآمدزایی برای تیم داشته باشم.

وی بیان داشت: وضعیت تیم الوند بسته نشست من و استاندار دارد و اگر بدانم حمایت لازم صورت می گیرد چه بسا حضور با انگیزه داشته باشم.

یدی در خصوص ادغام تیم های الوند و پاس گفت: سال گذشته این پیشنهاد مطرح بود اما در کوران مسابقات بودیم اما حالا هم اگر این تصمیم باشد باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا در آینده مشکلی پیش نیاید.

وی با ابراز تاسف از برخی اعضای تیمش در کم کاری و کمک به سقوط این تیم گفت: برخی ها از درون و بیرون تیم به ما ضربه زدند تا نتوانیم در لیگ دسته یک پایدار باشیم. به هر حال ضرر این سقوط نصیب آنها می شود چرا که من هزینه ای را نذر کرده بودم که در فوتبال شهرم و همین جوانان صرف کنم اما عده ای قدر آنرا ندانستند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن