پيغام مديرعامل الوند به هواداران:

نگران الوند نباشيد

b_150_100_16777215_00_images_stories_bahram-yadi.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان و مالک تیم الوند گفت: فوتبالدوستان همدانی نگران آینده تیم الوند نباشند و مطمئن باشید که بهترین تصمیم در خصوص وضعیت این تیم گرفته می شود.

بهرام یدی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: ما به جایگاه تیم الوند نزد فوتبالدوستان کاملا واقف هستیم و اطمینان می دهم نمی گذاریم این تیم وضعیت بدی دچار شود.

وی اظهار داشت: هم اکنون در حال رایزنی برای سپردن الوند به حامی مالی و سرمایه دار هستیم و امیدواریم به تیم کمک شود تا الوند با قدرت در لیگ دو حضور یابد.

یدی بیان داشت: بازیکنان بومی الوند هم نگران نباشند. من هرکسی را که سرمربی پاس انتخاب کنم این تاکید را دارم که باید ابتدا بازیکنان مستعد الوند و پاس در تیم فصل آینده باشند. پاس هم مانند الوند با استخوانبندی بومی شکل می گیرد و در کنار آن بازیکنان شاخص غیربومی هم خواهند آمد تا تیمی قدرتمند را برای فصل آینده لیگ یک تشکیل دهیم.

وی با اشاره به اینکه بدهی های الوند در حال تسویه است، گفت: بدهی ها را اولویت بندی کرده ایم و همه روزه براساس لیست آنهایی که طلب دارند به باشگاه می آیند و تسویه می کنند.

وی افزود: هرگز حق کسی خورده نمی شود و همه آنهایی که مطالبه دارند با الوند تسویه می کنند.

یدی در ادامه در خصوص تعیین سرمربی فصل آینده تیم پاس گفت: در حال بررسی گزینه های سرمربیگری هستیم. مربیان بنام کشور اکنون درگیر اوضاع و احوال لیگ برتر هستند. به هر حال برای آنها لیگ برتر در اولویت است. ما هم صبر می کنیم تا این وضعیت به سرانجام برسد. ما می خواهیم برای پاس که بزرگ خوانده می شود مربی بزرگ بیاوریم تا بتواند این تیم را به جایگاهش اصلی اش بازگرداند.

مدیرعامل پاس همدان در ادامه در خصوص تکلیف کارکنان، کادر فنی و بازیکنان فعلی این باشگاه گفت: تعدیل نیرو از بدنه باشگاه داریم چرا که باید در هزینه های صرفه جویی شود و این خواسته هیات مدیره است. آنهایی که برای تیم موثر هستند را حفظ می کنیم و در صورت نیاز از افرادی که باید در تیم باشند هم کمک می گیریم.

وی با تاکید بر توسعه فوتبال پایه و سازماندهی مناسب آکادمی باشگاه پاس گفت: برای آکادهی بودجه مجزا از تیم اختصاص می یابد و اصلا قصد نداریم حتی در صورت نیاز مالی تیم بزرگسالان به این بودجه دست بزنیم. برای آکادمی برنامه ویژه ای را تدوین کرده ام و از مربیان شاخص، کارآمد و با اخلاق در این بخش استفاده می کنم. آکادی پاس قطعا امسال متحول می شودتا در بهترین سطح ممکن در آموزش و حضور در مسابقات فعال باشد.

نظرات   

+8 #1 سامان 1393-02-20 13:32
سلام.شکایت ساشا کلونیجا و اکمل هولماتف از پاس به فیفا رو هم بپرسید میخوان چیکار کنن فیفا تا دوشنبه به پاس مهلت داده که پولو پرداخت کنن اگه پرداخت نشه از پاس 6 امتیاز کم میکنن پاس میره لیگ دو.لطفا پیگیری کنید هوادارا نگرانن. :cry: :sad:

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن