سرمربی پاس از کجا می آید؟
میثاقیان: با پاسی ها نشستی نداشته ام!
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 06 خرداد 1393 13:04
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 848
بهرام یدی مدیرعامل دیروز الوند و این روزهای پاس، در هر دو تیم نشان داده که عاشق جمع و تفریق است! او ابتدا برای بازار گرمی هم که شده چند گزینه معرفی می کند و سپس هربار که با او تماس بگیریم خبر از کم شدن یا به اصطلاح افرادی که در بازی های کامپیوتری دستی بر آتش دارند "گیم آور" شدن گزینه ها می دهد !
به گزارش "همدان فوتبال"، وقتی فصل قبل رضا طلایی منش از سرمربی گری الوند همدان کنار رفت پس از آن بود که الوند به خوراک رسانه های ورزشی همدان تبدیل شد. یدی ابتدا چند گزینه مطرح کرد و هر روز یکی از گزینه ها قافیه را می باختند .
بیژن ذوالفقارنسب، رسول خطیبی، هادی طباطبایی، داوود مهابادی و جواد زرینچه از جمله مردانی بودند که نامشان اطراف باشگاه الوند شنیده می شد اما دست آخر و پس از اینکه یکی از این گزینه ها به خارج از کشور رفت و دیگری گفت الوند را دوست دارد ولی به مربی گری فکر نمی کند، این خرمزی بود که سرمربی الوند شد تا به این ترتیب یدی و الوندی به نحوی همه را دور بزنند !
این قانون نا نوشته یدی این روزها در پاس هم اجرایی شده است! هفته پیش بود که یدی در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد که ابتدا پنج گزینه مدنظر باشگاه پاس بود که یکی از گزینه ها شرایط همکاری با ما را نداشت !
ما هم حرفی نداریم و همه چیز تا اینجا گل و بلبل است! دو روز پیش بر روی خروجی سایت رسمی باشگاه پاس خبری قرار گرفت مبنی بر اینکه دو گزینه دیگر هم حذف شده و ما بیشتر به این باور رسیدیم که یدی عاشق بازار گرمی است!
ابراهیم قاسمپور، رسول خطیبی، اکبر میثاقیان و داوود مهابادی از گزینه های مربی گری پاس بوده اند که شنیده ها حکایت از آن دارد که دو اسم آخری حالا برای رسیدن به نیمکت پاس به فینال رسیده اند!
یدی با همین چند سال سابقه کاری اش در فوتبال نشان داد که تا چه اندازه به چند نام فوتبالی علاقه وافر دارد! او سال گذشته برای رسیدن افرادی چون خطیبی و مهابادی به نیمکت الوند تلاش زیادی کرد که دست آخر موفق نشد اما روزگار بار دیگر این فرصت را به مدیرعامل پاسی ها داده تا برای همکاری با مردان مورد علاقه خود شانسش را امتحان کند. البته در این بین شانس مهابادی و میثاقیان بیشتر از بقیه است.
در روزهای اخیر نام اکبر میثاقیان اطراف باشگاه پاس اما بیشتر به گوش رسیده است! مردی که متخصص صعود تیم های دسته اولی به لیگ برتر محسوب می شود و هم اکنون گزینه اصلی پاسی ها برای سپردن سکان این تیم در فصل جدید رقابت های لیگ دسته یک به شمار می رود.
میثاقیان تاکنون 6 بار موفق به بالا آوردن تیم های دسته اولی به لیگ برتر شده که در این بین رکوردار محسوب می شود. او برای پاسی شدن بی تمایل هم نیست اما تنها گیر موجود برای آوردن این مربی صاحب نام تامین میزان قرارداد مالی وی است!
میثاقیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)_منطقه همدان می گوید: من با شخصی درباره حضور در پاس صحبت نکرده ام و درباره پیوستنم به پاس شاید فقط بحث های اولیه پیش آمده باشد. در این باره نشستی برگزار نشده و می خواهم چند روزی استراحت کنم.
او ادامه می دهد: چند پیشنهاد دارم و هرکجا قسمت باشد مربی گری خواهم کرد. باید دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
نکته مهم مصاحبه کوتاه ایسنا با میثاقیان به این جمله بازمی گردد: “می خواهم چند روزی استراحت کنم“!
این جمله را که کنار جمله مدیرعامل پاس که گفته بود سرمربی پاس تا 10 روز آینده مشخص می شود بگذاریم شاید جواب بسیاری از سوال ها خیلی راحت به دست بیاید!
منبع: ایسنا همدان