سرمربی سابق تیم فوتبال پاس همدان:

قرار نبود آنالیزورم در همدان باشد!

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_khorshidi.jpgسرمربی سابق تیم فوتبال پاس همدان گفت: مطالبه مالی آنالیزور فصل گذشته تیم پاس به حق است و وی در طول مسابقات این فصل فعالیت چشمگیری داشت.

مجتبی خورشیدی در گفت وگو با "همدان فوتبال" افزود: این آنالیزور از نیروهای فعال کادر فنی بود و در طول فصل طبق صلاحدید نیازی نبود در همدان حضور داشته باشد و وظیفه وی آنالیز رقابت حریفان تیم ما بود.

وی اظهار داشت: تمامی مدارکی که ثابت می کند این آنالیزور در تیم پاس فعالیت داشته را بامداد امروز به باشگاه پاس ارسال کردم تا نسبت به مطالبه مالی او عدالت برقرار شود.

خورشیدی بیان داشت: در زمانی که سرمربی پاس بودم از آنالیزهای تهیه شده جهت شناخت بهتر از حریفان بهره مند می شدم و اصلا قرار نبود نام این شخص هم مطرح شود.

وی خاطرنشان کرد: سه سال برای "امیر قلعه نویی" آنالیز مسابقات داشتم و طی سال های 81 تا 83 حتی یکبار هم به باشگاه استقلال نرفتم و اسمی از من هم برده نشد.

وی یادآور شد: متاسفانه باشگاه پاس همدان نیز در این زمینه مقصر است چرا که در زمان رمضانی باید یک نسخه از فعالیت های این آنالیزور در پرونده وی نگه داری می شد تا اینگونه به مشکل برنمی خورد.

خورشیدی با اشاره به اینکه مدیرعامل جدید تیم پاس به دلیل نبود مدارک حق دارد این چنین نسبت به آنالیزور فصل قبل تیم قضاوت کند، گفت: تمامی مدارک و اسناد آنالیز با درج تاریخ را بامداد امروز به باشگاه پاس ارسال کردم و انتظار دارم حقوق وی رعایت شود.

سرپرست مدیرعاملی پاس همدان دوشنبه گذشته اعلام کرد؛ آنالیزور ناشناخته پاس که مربیان این تیم در فصل گذشته هیچ گاه موفق به دیدن او در همدان نشدند چگونه 400 میلیون ریال قرارداد دارد که حالا این باشگاه براساس شکایت و رای صادره به نفع وی باید مابقی بدهی او را بپردازد.

هم اکنون قرار است این آنالیزور برای روشن شدن نحوه همکاری خود با باشگاه به همدان عزیمت کند تا نشستی را با بهرام یدی سرپرست مدیرعاملی این باشگاه داشته باشد.

نظرات   

+4 #4 رضا 1393-03-08 09:28
چند درصدش به خودت رسيده
على شيخ اسلامى همون خبرنگار روزنامه خبر ورزشيه تو روزنامه خبر ورزشى ازتو مطلب ميزد تاتو براش قرارداد اناليزورى رديف كنى وبا هم كاسبى كنيد
در ضمن ميخواى بازيكناى ديگه هم بگم كه چقدر گرفتى وكيا بودن
پس سعى كن دهنتو ببندى والا

+3 #3 هوادار 1393-03-08 09:22
بابا دلال ..............

+5 #2 فقط همدان 1393-03-07 23:36
حیف که نمیشه فحش بنویسم

اولا تو چرا داری حرص می خوری اگه حقش باشه که نیست میاد و پولشو میگیره (تو که پولتو تمام و کمال رمضانی بهت داد. خودمونیم خوب با استفاده از رابطه ها آمدی و سرمربی پاس شدی ها)

دوما چرا وِر ویزنی سال 82-81 سرمربی استقلال رولند کخ بود نه امیر قلعه نوعی

راستی چیه بدون تیم ماندی
بشین تا بهت تیم بدن (هرچند تو راه نامردی رو خوب بلدی)

صد هزار مرتبه شکر که تو و رمضانی کثیف را از همدان بیرون کردند.

+4 #1 فقط همدان 1393-03-07 23:15
خــــــــــــــب آقای دلال ما هم باور کردیم...

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن