از چند تیم دسته اولی پیشنهاد دارم اما؛

علیزاده: اولویتم حضور در پاس است

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_alizade_rezaee_pas-rezaee-alizade_5.jpgبازیکن بومی تیم فوتبال پاس همدان گفت: از چند تیم دسته اولی پیشنهاد دارم اما اولویتم برای فصل آینده حضور در جمع سبزپوشان است.

مصطفی یوسف علیزاده در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، تصریح کرد: تمرینات بدنسازی خود را در شمال کشور شروع کردم و هم اکنون در همدان مشغول کار با وزنه هستم تا بتوانم در فصل آینده از شرایط جسمانی خوبی برخوردار باشم.

وی افزود: هفته گذشته جلسه‌ای با مدیرعامل جدید تیم داشتم که در این جلسه صحبت‌های خوبی رد و بدل شد و به دلیل صداقت آقای یدی در این جلسه از مصاحبت با ایشان واقعا لذت بردم.

باسابقه‌ترین بازیکن بومی سبزپوشان خاطرنشان کرد: یدی برنامه‌های مدون و خوبی برای رساندن پاس به لیگ برتر دارد و امیدواریم که با حمایت همه جانبه مردم و مسئولان این امر محقق شود.

علیزاده در خصوص انتخاب مهابادی به عنوان سرمربی جدید پاس اذعان داشت: مهابادی مربی جوان، فنی و سالمی است که در اکثر تیم‌ها موفق بوده و نتایج خوبی کسب کرده است. به عقیده من مهابادی به دلیل فاصله سنی کم با بازیکنان ارتباط خوبی با شاگردانش برقرار می‌کند.

نظرات   

0 #10 حقیقت 1393-03-18 16:20
تمام بازیکنان همدانی که می گویند از تیم های مختلف پیشنهاد دارند و ازجمله این آقا دروغ می گویند و حتی یک پیشنهاد هم ندارند

+2 #9 مصطفي عليزاده 1393-03-18 14:53
سلام. من از همتون تشكر ميكنم و هميشه قدردان اميد خان بودم و هستم و يكي از بهترين مربياي ايرانه و منم مديونشم و تشكر ميكنم ازش.ايشالا جواب محبت هاي شمارو هم با صعود به ليگ برتر بديم تا شرمندتون نشيم. بازم ممنون و تشكر. مصطفي عليزاده.

+2 #8 مصطفي عليزاده 1393-03-18 14:33
اقا در جواب دوستان و هواداراي عزيز عرض كنم كه من از اميد خان هم تشكر كردم هم مديون ايشون هستم و جزو بهترين مربياي ايران هست و لازم به ذكر هست كه من هفته اي چند بار با ايشان در تماس هستم. اما بازم از همتون تشكر ميكنم كه اينقدر با محبت و پر شور هستين. ايشالا جواب محبت هاي شمارو با صعود به ليگ برتر بديم و شرمندتون نشيم.

+3 #7 مصطفي عليزاده 1393-03-18 14:29
سلام به همه دوستان. من از اميد خان بسيار تشكر كردم و مديون ايشان هستم و هميشه قدر دان اميد خان هستم. اما بازم تشكر ميكنم از شما هوادارا و مردم كه هواي همداني هارو داريد.ممنون. من كوچيك همه شما هستم.ايشالا جواب زحمتاتونو با صعود به ليگ برتر بديم.اميد خان يكي از بهترين مربي هاي ايرانه.

-11 #6 سَرَخور 1393-03-17 22:55
فقط اميدخان طيرى
طيرى مانچينى
اميدخان طيرى محبوب همدانى

-11 #5 داغيبى همدانى 1393-03-17 22:53
اميدخان مانچينى
طيرى همدانى
اميدخان طيرى
طيرى دوست داريم به مولا

-11 #4 عماد 1393-03-17 22:52
مربى فقط اميدخان طيرى
تو همدان كه خيلى محبوبِ