بازیکن همدانی تیم فوتبال تراکتورسازی:
تبریزیها مرا مهدی با تعصب صدا میزنند
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 20 خرداد 1393 11:39
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1109
فوتبال همدان در چند سال گذشته تعداد انگشت شماری بازیکن به سطح اول فوتبال ایران معرفی کرده است. یکی از آنها مهدی کیانی است که سالها نماینده شایستهای برای استان همدان و شهر نهاوند بوده است.
به گزارش "همدان فوتبال"، وي که در لیگ ۸۷-۸۸ دسته یک باشگاههای کشور به همراه فراز کمالوند راهی تیم تراکتورسازی شد از همان بدو ورود با انجام بازیهای درخشان در صعود تیم به لیگ برتر نقش بسزایی داشت واز آن سال به بعد هواداران تراکتور که ید طولایی در دادن القاب به بازیکنان دارند به وی لقب مهـدی با تعصب دادند و اکنون وی را با این اسم صدا میزنند.
در همین رابطه مهدي کياني در مورد وضعيتش براي فصل آينده گفت: فعلاً چيزي مشخص نيست و منتظرم تا باشگاه بابت فصل گذشته با من تسويه حساب کند. اگر طلب سال قبلم را بدهند در خدمت مسئولان باشگاه تراکتورسازي هستم و با آنها مذاکره مي کنم. واقعاً امسال به من سخت گذشت و هر وقت با مسئولان باشگاه تماس ميگرفتم، جوابم را نميدادند.
وي ادامه داد: شش سال در تراکتورسازي از خيلي چيزها گذشتم و به جان فرزندم قسم ميخورم که برخي پيشنهادها را در شرايطي رد کردم که سه برابر تراکتورسازي به من پول ميدادند. امسال خيلي به من بياحترامي کردند و دوست ندارم اگر قرار است شخصيتم حفظ نشود در اين تيم بمانم. مطمئن باشيد اگر طلب سال گذشته را ندهند از تراکتورسازي ميروم. براي هر فردي شخصيت و آبرويش از همه چيز مهمتر است و بايد به شخصيت افراد احترام گذاشت.
کياني در پايان خاطرنشان کرد: براي من هواداران تراکتورسازي و مردم آذربايجان بسيار محترم هستند و به خاطر آنها مقابل خيلي از مسائل سکوت کردم. خيلي از بازيکنان براي يک سال به تراکتورسازي آمدند و تمام پول خود را گرفتند و رفتند ولي در مورد ما رفتارهاي ديگري صورت گرفت خوشبختانه از چند تيم ديگر پيشنهاد دارم ولي اول منتظر تراکتورسازي ميمانم تا تکليفم مشخص شود.
نظرات
چه افتخاری
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال