بازیکن همدانی ذوب آهن اصفهان:

مهابادی می‌تواند در پاس موفق باشد

b_150_100_16777215_00_images_stories_tabrizi-daftar.jpg

بازیکن همدانی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: اخبار مربوط به پاس را دنبال می‌کنم و به نظر مهابادی که به سرمربی‌گری پاس انتخاب شده می‌تواند در این تیم موفق باشد.

مرتضی تبریزی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: استاندار فعلی همدان از پاس حمایت می‌کند که همین امر می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت سبزپوشان شود در حالی که در زمان حضور من در پاس استاندار وقت از مجموعه ما حمایت کافی نکرد.

وی در خصوص انتخاب بهرام یدی به عنوان مدیرعامل باشگاه پاس نیز تصریح کرد: من با یدی کار نکرده‌ام و شناختی از ایشان ندارم اما امیدوارم که پاس بتواند در این فصل از مسابقات لیگ دسته یک موفق شود.

تبریزی در خصوص شرایط خود نیز خاطرنشان کرد: این فصل نیز با لباس ذوب آهن در مسابقات لیگ برتر حاضر می‌شوم زیرا با این باشگاه قرارداد دارم و هم اکنون به همراه دیگر بازیکنان زیر نظر یحیی گل‌محمدی در تمرینات آماده‌سازی پیش از فصل هستیم.

نظرات   

0 #4 ali motahari 1393-03-24 14:37
امده انش بذاره مینه تیمه بچابه و بره...................مهندس ریدی با مربی اوردنت بپا تو انداختن تیما دمتایی نشی :zzz

-4 #3 هوادارا واقعى 1393-03-22 21:27
مربى فقط اميدخان طيرى
طيرى مانچينى دوست داريم به مولا

+1 #2 ramii 1393-03-22 17:22
به به....دو کلامم از بازیکن با اتیه و با!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :O تعصب شهرمان بشنویم..
دیگه چی؟؟؟؟!!!!! :lol:

-4 #1 رضا 1393-03-22 14:56
اميدخان طيرى محبوب همدانِ
مهابادى مثل كمالوندِ
حالا ميبينيد همونطورى كه كرمان و اهواز ديدن
طيرى مانچينى

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن