ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا:

همدان خانه دوم من است!

b_150_100_16777215_00_images_stories_shamil_kamil.jpgناظر ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: همدان خانه دوم من است، طی این مدت هیئت فوتبال همدان امور شخصی من و کاری AFC را به خوبی انجام داده و به هیچ‌وجه احساس غریبگی نمی‌کنم.

به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، شمیل کمیل ظهر امروز در نشست مطبوعاتی رقابت‌های فوتبال زیر 14 ساله‌های آسیا اظهار کرد: همدان با داشتن امکانات ایده‌آل، قابلیت میزبانی از بازی‍‌های جوانان و نوجوانان آسیا را دارد.

وی افزود: از همدان در AFC به نیکی یاد می‌شود، چرا که این استان در طرح آسیا ویژن موفق بوده و رقابت‌های بین‌اللملی را هم مطلوب برگزار کرده است.

کمیل با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در پیشرفت طرح‌هایی مثل آسیا ویژن دارند، یادآور شد: مسابقات فوتبال زیر 14 ساله‌های آسیا فوتبال را در مسیر پیشرفت فوتبال قرار می‌دهد، اعتقاد AFC بر این است که این بازیکنان در آینده می‌توانند تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان را بیمه کنند.

ناظر ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطرنشان کرد: همیشه تمرکز ویژه‌ای به این بازی‌ها داشته‌ایم، چراکه تاثیرپذیری بازیکنان در رده سنی پایه از بقیه سنین بالاتر است.

وی تاکید کرد: AFC تصمیم گرفت از سال 2004 تا 2012 بازی‌های زیر 14 سال را به صورت فستیوال برگزار کند اما در سال 2013 برخی از اعضای AFC تصمیم گرفتند این بازی‌ها به صورت تورنمنت برگزار شود و حالا دو سال است که بازی‌های زیر 14 سال حکم قهرمانی به خود گرفته است.

کمیل ادامه داد: تفاوت خاصی بین فستیوال و تورنمنت وجود ندارد چراکه در هر دو طرح توسعه فوتبال ملاک و معیار است.

ناظر ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا با بیان اینکه یوفا هم چنین مسابقاتی را برگزار نمی‌کند، افزود: آکادمی‌های آسیا فاصله زیادی با آکادمی‌های اروپایی چون منچستر و آژاکس دارد.

وی در خصوص جوایز تیم‌های برتر اضافه کرد: به تیم اول از سوی AFC، کاپ اهدا می‌شود و به سایر تیم‌های برتر نیز مدال و مدرک معتبر بازی‌ها اعطا می‌شود.

ناظر ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا درخصوص میزبانی همدان از این رقابت‌ها تاکید کرد: همدان آماده میزبانی از بازی‌های مهم‌تر حتی امید را هم در سطح آسیا دارد.

کمیل بیان کرد: تنها مشکل همدان محل اقامت تیم‌هاست چراکه در رده سنی زیر 16 سال 16 تیم حضور دارند و طبیعتا تعداد بازیکنان و عوامل اجرایی خیلی بیشتر است اما از نظر زیرساختی و امکانات ورزشی همدان استانداردهای AFC را دارد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن