مدیرآکادمی فوتبال پاس همدان:

درهای باشگاه پاس به روی امیدهای مستعد باز است

b_150_100_16777215_00_images_stories_pas_logo.gifمدیرآکادمی فوتبال پاس همدان گفت: درهای باشگاه پاس به روی بازیکنان مستعد رده سنی امید باز است و از حضور بازیکنان باتجربه و دارای کارنامه مطلوب در عرصه باشگاهی استقبال می کنیم.

به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، مهدی مرشدلو گفت: تمرینات تیم فوتبال امیدهای باشگاه پاس هم اکنون در جریان است اما هرگز از حضور بازیکنان مستعد ممانعت نمی کنیم و بازیکنانی که دارای سابقه بازی در باشگاه های مختلف و معتبر کشور باشند را برای حضور در تیم دعوت می کنیم.

وی اضافه کرد: تمامی بازیکنان باتجربه و کارنامه دار می توانند ضمن هماهنگی با آکادمی و یا روابط عمومی باشگاه نسبت به حضور در تمرینات هماهنگی کنند.

مرشدلو اظهار داشت: آکادمی باشگاه پاس شرایط خوبی را برای حضور بازیکنان مستعد فراهم ساخته است و امیدواریم در فصل جاری مسابقات در رده های سنی مختلف بتوانیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم.

وی افزود: در رده سنی جوانان هم در حال آماده کردن تیم برای حضور در لیگ یک هستیم و باید تا 25 شهریور ماه سال جاری اسامی نهایی نفرات را به فدراسیون اعلام کنیم.

نظرات   

0 #1 رزاقی 1393-05-30 02:52
سلام. اقای محترم بسه تبلیغات الکی انجام دادید من خودم مربی هستم 2تا بازیکن تاپ و آمادمو فرستادم برا تست با این دو نفر انقدر بد رفتاری کرده بودن که میخواستن قید فوتبال رو بزنن، با کلی دلداری دادن الان فرستادم تهران قرارداد مالی بستن باهاشون اونم تو تهران. حالا هی مانور بدین و اراجیف تحویل مردم بدین. مشخصاتمو نوشتم حرفی داشتین که خلاف واقعیت رو گفتم!! باهام ارتباط برقرار کنید.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن