مربی دروازه بان های پاس:

روحیه گلرها خوب است و با انگیزه تمرین می کنند

b_150_100_16777215_00_images_stories_darvazeban.jpgمربی گلرهای پاس چهره شناخته شده ای برای هواداران فوتبال همدان است.

به گزارش "همدان فوتبال"، صابر محسن دوست در دوران اوج پاس همدان در لیگ برتر مربی گلرها بود و در سال های اخیر دروازه بان های مستعدی را پرورش و به جامعه فوتبال کشور معرفی کرده است.سوشا مکانی، مهدی اسلامی و جلیل احمدی حاصل آموزش های وی در تیم پاس بوده اند که هر یک پیشرفت خود را مدیون این مربی با سابقه می دانند.

مربی سخت کوش پاسی ها این روزها سعی در آماده سازی دروازه بان های مدنظرش دارد.

محسن دوست می گوید: همه دروازه بان های حاضر در تمرین تیم پاس با انگیزه و روحیه بالا حضور دارند. مطمئن هستم هرسه می‌توانند دروازه‌بان های مطمئنی برای پاس باشند. به شخصه حضور دوباره ام در تیم پاس همدان را به فال نیک گرفته‌ام و امیدواریم که امسال روند روبه رشد پاس شروع شود. خوشبختانه دروازه بانان جوان و باانگیزه ای در اختیار داریم که با تمام توان تحت فشار سنگین تمرینات برای شروع بازیهای لیگ آماده می شوند .

وی اضافه کرد: از عملکردشان راضی هستم. آنها جوان هستند و در این شرایط سنی بهترین فرصت را برای درخشش و پیشرفت در عرصه فوتبال دارند. هرسه دروازه بان باید قدر این فرصت ایجاد شده را بدانند. البته آنها می دانند که قرار است از دروازه چه تیمی باید حفاظت کنند وقطعا مهره کلیدی برای تیم هستند. برای من چگونگی عملکرد بازیکنان در تمرینات ملاک تعیین دروازه بان اول تیم است خوشبختانه در این خصوص رقابت سالمی در بین آنها برگزار است بطوری که هریک ضمن حفظ رابطه دوستی برای منتخب بودن تلاش زیادی می کنند . این نوید را هم می دهم که مهاجمانمان گلزنی کنند، خیالشان بابت دروازه پاس راحت باشد.

محسن دوست خاطرنشان کرد: نگران دروازه پاس نیستم منتهی گلرهای تیم باید نکات فنی ارایه شده به آنها را به خوبی درک و اجرا کنند. تلاش ما آماده سازی دروازه بان ها است و این انتظار را داریم که تمام نکات گوشزد شده را رعایت کنند. البته الان مراحل بدنسازی گلرها را انجام می دهیم و سپس برنامه مفصلی برای آماده سازی آنها دارم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن