سرمربی بانوان پاس همدان:

افتخار می کنم به پاس برگشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_banovan-pas.jpgسرمربی بانوان پاس همدان گفت: افتخار می کنم باردیگر هدایت تیم بانوان پاس را برعهده گرفتم.

مینا امینی در گفت وگو باخبرنگار "همدان فوتبال"ف افزود: پاس با قدمت 50 ساله تیم بزرگی در فوتبال ایران محسوب می شود و به عنوان یک برند مطرح است و خوشحالم این فرصت به من دست داد که باردیگر در خدمت پاس و بانوان فوتبالدوست همدانی باشم.

وی افزود: همواره شهر همدان را دوست داشته ام چرا که مردمان خوبی دارد و شهر زیبایی است. امیدوارم بتوانم در مدت حضورم به عنوان سرمربی پاس مثمرثمر باشم و از تمام توان و تجربه ام برای موفقیت تیم استفاده می کنم.

وی اضافه کرد: شرایط سختی پیش رو داریم، هنوز ترکیب تیم کامل نشده و تمرینات را تازه شروع کرده ایم.

امینی اظهار داشت: درست است که تیم سال قبل پنجم جدول شده اما هرگز جایگاه امسال تیم را پیش بینی نمی کنم. مهم این است که همه برای موفقیت تیم تلاش کنند و انگیزه بالایی برای رویارویی با حریفان داشته باشند.

سرمربی بانوان پاس همدان خاطرنشان کرد: سعی سرپرست تیم تکمیل شدن بازیکنان است و همه برای کمک به تیم در تلاش هستند. مدیرعامل باشگاه هم حمایت های لازم را دارد و امیدوارم بتوانیم فصل پرباری را سپری کنیم.

وی یادآور شد: فرصتی تا شروع بازی ها نیست و در این مدت کوتاه باید به آماده سازی تیم بپردازیم. منتظرم هرچه سریعتر فهرست تیم تکمیل شود تا تمرینات منظمی را با حضور تمامی بازیکنان برگزار کنیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن