سرمربی بانوان پاس همدان:
افتخار می کنم به پاس برگشتم
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 05 شهریور 1393 15:57
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 994
سرمربی بانوان پاس همدان گفت: افتخار می کنم باردیگر هدایت تیم بانوان پاس را برعهده گرفتم.
مینا امینی در گفت وگو باخبرنگار "همدان فوتبال"ف افزود: پاس با قدمت 50 ساله تیم بزرگی در فوتبال ایران محسوب می شود و به عنوان یک برند مطرح است و خوشحالم این فرصت به من دست داد که باردیگر در خدمت پاس و بانوان فوتبالدوست همدانی باشم.
وی افزود: همواره شهر همدان را دوست داشته ام چرا که مردمان خوبی دارد و شهر زیبایی است. امیدوارم بتوانم در مدت حضورم به عنوان سرمربی پاس مثمرثمر باشم و از تمام توان و تجربه ام برای موفقیت تیم استفاده می کنم.
وی اضافه کرد: شرایط سختی پیش رو داریم، هنوز ترکیب تیم کامل نشده و تمرینات را تازه شروع کرده ایم.
امینی اظهار داشت: درست است که تیم سال قبل پنجم جدول شده اما هرگز جایگاه امسال تیم را پیش بینی نمی کنم. مهم این است که همه برای موفقیت تیم تلاش کنند و انگیزه بالایی برای رویارویی با حریفان داشته باشند.
سرمربی بانوان پاس همدان خاطرنشان کرد: سعی سرپرست تیم تکمیل شدن بازیکنان است و همه برای کمک به تیم در تلاش هستند. مدیرعامل باشگاه هم حمایت های لازم را دارد و امیدوارم بتوانیم فصل پرباری را سپری کنیم.
وی یادآور شد: فرصتی تا شروع بازی ها نیست و در این مدت کوتاه باید به آماده سازی تیم بپردازیم. منتظرم هرچه سریعتر فهرست تیم تکمیل شود تا تمرینات منظمی را با حضور تمامی بازیکنان برگزار کنیم.