گلزن پاس؛
لاک دفاعی گل گهر هم مانع از گلزنی ام نشد
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 14 مهر 1393 13:21
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 870
محسن آذرپاد گل تاریخی را بنام خود ثبت کرد و نخستین بازیکنی شد که در فصل 94-93 توانست برای تیم پاس گلزنی کند.
محسن آذرپاد هافبک - مهاجم پاسی ها در این بازی بارها تا مرز گلزنی پیش رفت و تلاش کرد تا تیمش را در دقایق بازی به گل برساند که در نهایت به این هدف رسید.
آذرپاد در این باره به خبرنگار "همدان فوتبال"، می گوید: خیلی تلاش کردم که در نخستین بازی خود در فصل جدید لیگ دسته یک کشور گلزنی کنم و انگیزه باالا و همکاری خوب سایر بازیکنان سبب شد به این هدف برسم.
وی اظهار داشت: این گل را به دوستداران واقعی پاس هدیه می کنم چرا که آنها زمینه های موفقیت پاس را با تشویق های خود و حضور مستمر در ورزشگاه فراهم می کنند و امیدوارم این حمایت های تشویقی در بازی های بعدی پر رنگ تر باشد.
بازیکن تیم پاسبا اشاره به اینکه خوشحالم که در تیم مهابادی بازی می کنم، بیان داشت: خیلی تلاش کردم که به گل برسم که در نهایت توانستم یک گل زیبا را به حریف بزنم.
آذرپاد با بیان اینکه گل گهری ها مدام در لاک دفاعی بودند، عنوان داشت: تیم گل گهر برای کسب یک امتیاز به میدان آمده بودند اما ما تشنه سومین برد پیاپی خود بودیم که خوشبختانه باخت را به حریف دیکته کردیم.
وی خاطرنشان کرد: بازی به بازی شرایط بهتری را پیدا خواهیم کرد و می خواهیم به عنوان یکی از مدعیان اصلی صعود، قدرت خود را به سایر رقبا تحمیل کنیم.