سرمربی تیم یاران کورش؛
هیئت فوتبال برای تیم های پایه برنامه ریزی کند
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 17 مهر 1393 10:33
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1038
سرمربی تیم یاران کورش گفت: مدیریت هیئت فوتبال استان برای تیم های پایه برنامه ریزی کند.
کورش قپانوری در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، با اشاره به اینکه ما در قدم اول مشکلات زیادی در فوتبال پایه و نوجوانان از لحاظ مالی داریم، اظهار داشت: همچنین در برگزاری مسابقات لیگ استانی نیز مشکلات زیادی وجود دارد.
وی در رابطه با مشکلات لیگ استانی افزود: : اکثر تیم ها روزهای اول به دلیل مسایل مالی انصراف می دهند چراکه سودی در این تیم ها وجود ندارد و این نیست که باشگاه ها بتوانند بازیکنان خود را بفروشند.
قپانوری با اشاره به اینکه چند نفر عاشق فوتبال در این راستا وارد شده اند، بیان داشت: و این افراد نوجوانان فوتبالیست را دور هم جمع کرده و آنان را وارد مسابقات استانی می کنند.
وی با اشاره اینکه بهتر است مسابقات لیگ استانی به صورت متمرکز برگزار شود، گفت: اگر مسابقات در یک جا برگزار شود، فشارهای مالی نیز کمتر و حضور تیم ها نیز پر رنگ تر می شود.
سرمربی تیم یاران کورش اضافه کرد: هنگامی که مسابقات لیگی می شود، بازی ها به صورت رفت و برگشت انجام می شود و تیم ها باید هزینه مینی بوس، اجاره چمن، آمبولانس، نیروی انتظامی، تغذیه داوران و غیره را بدهند و این کلی هزینه بردار است.
قپانوری با بیان اینکه هیئت فوتبال استان هیچ نوع حمایتی برای تیم های پایه ندارد چراکه آنها نیز مشکلات خاص خود را دارند، عنوان داشت: مدیریت هیئت فوتبال استان باید برای تیم های پایه برنامه ریزی کند.
وی با اشاره به اینکه شهر همدان سه تیم دارد از جمله علم و ادب، شهید امینی و پاس، ابراز داشت: تیم های دیگر باید سه بار برای آمدن به همدان هزینه کنند که این مقرون به صرفه نیست.
قپانوری با اشاره به اینکه ابرخی از تیم ها مشکلات مالی دارند، تصریح کرد: برخی تیم ها نیز که که نتیجه نگرفته اند می خواهند از بازی ها انصراف دهند.
وی با بیان اینکه نهاوند دارای بازیکنان خوبی است که در حال حاضر در تیم های استان های دیگر نیز بازی می کنند، یادآور شد: ما تیم های سازنده ای داریم که باید از آنها به خوبی حمایت شود.
قپانوری با بیان اینکه سابقه طولانی در فوتبال دارم، گفت: از سال 1369 به عنوان بازیکن منتخب استان همدان زیر نظر مهدی بوجاری و مجید سماوات کار خود را شروع کردم و دارای مدرک a آسیا نیز هستم و در حال حاضر نیز به عنوان آنالیزور نیروی زمینی تهران قرار داد بسته ام.