مهاجم جدید پاس همدان:

قراردادم را سفید امضا کردم

b_150_100_16777215_00_images_stories_mojtaba-zare.jpgمهاجم جدید تیم فوتبال پاس همدان گفت: به این تیم آمدم تا در کنار سایر بازیکنان کمک کنم تا به لیگ برتر فوتبال کشور صعود کنیم.

"مجتبی زارع شولی" در گفت وگو با خبرنگار همدان فوتبال اظهار کرد: نیم فصل اول با وجود پیشنهادهای متعدد تمایلی به حضور در لیگ دسته یک نداشتم اما این بار شرایط پاس با شناختی که از مدیرعامل، سرمربی و امکانات همدان داشتم را پذیرفتم.

وی بیان داشت: در مقطعی که در راه آهن بودم، فوتبالم را به داوود مهابادی مدیون هستم چرا که وی برای بازگشتم به روزهای اوج کمک شایانی داشت و حالا به همدان آمده ام تا برای وی و پاس همدان ثمربخش باشم.

زارع با تاکید بر اینکه قراردادش را به خاطر منش و اخلاق "بهرام یدی" مدیرعامل پاس و "داوود مهابادی" سرمربی این تیم سفید امضا کرده است، گفت: به پاس آمدم تا باردیگر حقم را از فوتبال بگیرم و اطمینان دارم با نفراتی که در این تیم هستند می توانیم مستقیم به لیگ برتر برویم.

این مهاجم سابق پرسپولیس تهران یادآور شد: چند بازی تیم پاس در نیم فصل اول را از شبکه سیما نظاره گر بودم و با شناخت کامل به تیمی آمده ام که جایگاه تاریخی در فوتبال ایران دارد و باید کمک کنیم به همان شرایط ایده آل دهه 70 و اوایل دهه 80 برسد.

وی افزود: قبل از پیوستن به تیم پاس پیشنهادهایی از مس کرمان، مس رفسنجان، نفت و نساجی مازندران داشتم اما پس از گفت وگو با مدیریت و سرمربی پاس ترجیح دادم به این تیم بروم.

وی در خصوص شرایط حضورش در تمرین تیم پاس گفت: در نیم فصل اول منتظر "فرهاد کاظمی" بودم تا در صورت هدایت یکی از تیم های لیگ برتری به تیم او بروم اما نشد و با این حال تمرینات مستمری را دنبال کردم و اکنون با آمادگی مناسب در اردوی تمرینی تیم پاس شرکت دارم.

"مجتبی زارع شولی" متولد یکم اسفندماه 1361، اهل مرودشت است و تاکنون در تیم هایی نظیر پرسپولیس تهران، راه آهن تهران، نفت آبادان، پیکان تهران، فجرشهید سپاسی شیراز، برق شیراز، گهر درود و آلومینیوم سازی هرمزگان عضویت داشته است.

وی با حضور در تیم پاس پیراهن شماره 10 را انتخاب کرد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن