کادر فنی الوندی ها تغییر نمی کند
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 16 دی 1393 14:45
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1332
مالک جدید باشگاه فوتبال الوند همدان گفت: در حال حاضر تصمیمی مبنی بر تغییر در کادر فنی تیم فوتبال الوند در ادامه رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور ندارم.
ناصر قره باغی در گفتگو با "همدان فوتبال"، اظهار کرد: در شرایط فعلی که در حساس ترین وضعیت رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور قرار داریم صلاح نیست کادر فنی دستخوش تغییرات شود.
وی اضافه کرد: هنوز به طور کامل از فهرست تیم فوتبال الوند اطلاعی ندارم و قرار است عصر امروز با حضور در تمرین جلسه معارفه برگزار شود.
قره باغی خاطرنشان کرد: به عنوان یک ورزش دوست علاقه مند به اداره تیم الوند همدان شدم تا این تیم که امید بازیکنان بومی همدان است بتواند به فعالیتش در رقابت های لیگ دسته دو فوتبال کشور ادامه دهد.
وی یادآور شد: برای ما مهم کسب نتایج مطلوب در ادامه رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور است و انتظار دارم با حمایت همه جانبه مسوولان و دست اندرکاران بتوانیم نتایج خوبی را در ادامه مسابقات کسب کنیم.
مالک باشگاه الوند همدان در خصوص شرایط تیم دسته سوم تالاروحدت همدان نیز گفت: همچنان مالکیت باشگاه تالاروحدت را برعهده دارم و در خصوص شرایط این تیم برای حضور در لیگ دسته سوم فوتبال کشور برنامه ریزی و تصمیم گیری خواهیم کرد.
تیم فوتبال الوند همدان هم اکنون در گروه D لیگ دسته دوم کشور فعالیت دارد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال