برجلو:

پاس پتانسیل لیگ برتری شدن را دارد

b_150_100_16777215_00_images_stories_borjlo.jpgمدافع جدید تیم پاس همدان نیز گفت: این تیم با توجه به برخورداری از کادر فنی و بازیکنان باتجربه و مستعد پتانسیل لیگ برتری شدن را دارد.

محمد برجلو در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، اظهار داشت: به دلیل مشکلاتی که برایم در تیم صبای قم ایجاد شد تصمیم به جدایی از این تیم گرفتم و در بین پیشنهادهای ارائه شده ترجیح دادم به تیم پاس بروم.

وی بیان کرد: پاس از تیم های مطرح فوتبال کشورمان است، هر چند در سال های اخیر افت محسوسی داشته است اما می تواند با تلاش و تدارک بهتر و نیز حمایت های به موقع مسوولان بازهم شاهد حضور دوباره در لیگ برتر باشد.

برجلو اضافه کرد: پس از بررسی پیشنهاد پاسی ها و اینکه از کادر فنی و بازیکنان خوبی برخوردار است به این تیم ملحق شدم و برایم فرقی نمی کرد در لیگ برتر باشم یا لیگ یک بلکه مهم همدلی و وفاق در تیمی بود که می خواستم در نیم فصل دوم بازی کنم.

مدافع پاس همدان خاطرنشان کرد: اعتقاد فراوانی به داوود مهابادی دارم و با اینکه نخستین تجربه بازی برای این مربی را دارم اما همواره به توانمندی وی ایمان داشته ام.

وی افزود: همه بازیکنان با یک هدف واحد در مسیر موفقیت پاس تلاش می کنند و امیدوارم در پایان فصل گام بلندی را برای صعود به لیگ برتر برداریم.

مدافع پاس همدان یادآور شد: هم اکنون در اردوی آماده سازی تیم پاس در شیراز بسر می برم و شرایط اردویی و تمرینی تیم بسیار مناسب است.

محمد برجلو با عقد قرارداد شش ماه به تیم پاس همدان پیوست، همچنین این بازیکن سابقه بازی در تیم های پیکان و صبای قم را دارد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن