مهاجم یاسوجی پاس:

صداقت و یکدلی اعضا پاس را لیگ برتری می کند

b_150_100_16777215_00_images_stories_logojadidpas.jpgمهاجم جدید تیم فوتبال پاس همدان نیز گفت: صداقت و یکدلی رمز صعود تیم پاس به لیگ برتر است و خوشحالم به تیمی آمده ام که خارج از مباحث فنی فوتبال، بازیکنان به صداقت، یکدلی و اتحاد اهمیت ویژه ای قایل هستند.

صمد اکبری در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، اظهار کرد: با توجه به اعتقادی که به اصول فنی "داوود مهابادی" سرمربی پاس داشتم به درخواست وی برای پیوستن به این تیم پاسخ مثبت دادم و امیدوارم در کنار سایر بازیکنان به صعود این تیم به لیگ برتر کمک کنم.

وی بیان داشت: پاس شخصیت قهرمانی در لیگ دسته یک فوتبال کشور را دارد و از کادر فنی و بازیکنان بسیار خوبی برخوردار است که می توانند پس از سال ها بازهم این تیم را به لیگ برتر ببرند.

اکبری اضافه کرد: در اردوی آماده سازی پاس در شیراز به این تیم ملحق شدم و توانستم نخستین گل خود را مقابل برق شیراز به ثمر برسانم هر چند برایم پیروزی تیم مهمتر از گلزنی است.

مهاجم پاس همدان خاطرنشان کرد: با توجه به ویژگی و تجربه ای که دارم قطعا به تقویت قوای هجومی تیم پاس کمک خواهم کرد و امیدوارم تماشاگران همدانی در نیم فصل دوم شاهد بازی های درخشان از بازیکنان باشند.

وی با اشاره به اینکه در پست های مهاجم و هافبک نفوذی تجربه بازی دارد، گفت: دوست دارم به عنوان مهاجم بکار گرفته شوم اما در مجموع به صلاحدید کادر فنی احترام قایل هستم.

اکبری با انتقاد از شیوه مدیریت ورزش استان یاسوج و افول تیم شهرداری یاسوج گفت: متاسفانه یاسوج با فقر مدیریت در عرصه ورزش مواجه است و امیدوارم در آینده بازهم شاهد درخشش تیم های ورزشی به خصوص فوتبال در این شهر باشیم.

وی خاطرنشان کرد: چهار سال پیاپی کاپیتان تیم شهرداری یاسوج در لیگ یک بودم و خیلی دوست داشتم تیم شهرم به لیگ برتر برسد اما متاسفانه برخی مسایل مانع از موفقیت تیم شد.

صمد اکبری امروز با عقد قرارداد رسمی به مدت نیم فصل به تیم فوتبال پاس همدان پیوست.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن