بازیکن تیم الوند همدان:
بازی مقابل خونه به خونه برای تیم الوند مهم است
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 04 بهمن 1393 12:25
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 918
بازیکان تیم الوند همدان گفت: بازی مقابل خونه به خونه برای تیم الوند خیلی مهم است و امیدوارم که بازیکنان به دست پر به خانه برگردند.
فرهاد ادیب در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال" اظهار داشت: بازی امروز بازیکنان مقابل تیم خونه به خونه خیلی سخت است چراکه این تیم بازیکنان خوبی از جمله نیک بخت دارد.
بازیکن تیم الوند همدان با بیان اینکه دوست داشتم در بازی مقابل تیم خونه به خونه باشم، افزود: اما متاسفانه مصدوم شدنم این اجازه را به من نداد.
وی با اشاره به اینکه امیدوارم بچه ها بتوانند بازی خوبی را ارائه دهند، بیان داشت: بازی مقابل تیم خونه به خونه برای ما خیلی مهم است و امیدوارم که بازیکنان به دست پر به خانه برگردند.
ادیب با بیان اینکه اگر بتوانیم از سه بازی باقیمانده سه امتیاز بیاوریم، ماندمان در لیگ حتمی است، اضافه کرد: از بازی های باقیمانده یک بازی را در همدان داریم و از این بازی به طور حتم امتیاز خواهیم گرفت.
بازیکن تیم الوند همدان عنوان داشت: تمامی اعضای تیم الوند از جمله کسانی که داخل زمین هستند و چه کسانی که بیرون از تیم هستند برای ماندن تیم در لیگ تلاش می کنند چراکه همه می خواهند تیم برای همدان حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه به دلیل مصدومیتم روز چهارشنبه عمل دارم، گفت: اگر دکتر اجازه می داد دوس داشتم که تیم را در بازی ها همراهی کنم.