سرمربي تيم فوتبال پاس همدان:
تساوی برای پاس و راهیان کرمانشاه سودی ندارد
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 16 فروردين 1394 16:36
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1266
سرمربی پاس همدان گفت: تساوی برای تیم های پاس و راهیان کرمانشاه سودی ندارد و فقط پیروزی می تواند هر دو تیم را در وضعیت بهتر قرار دهد.
به گزارش "همدان فوتبال"، داوود مهابادی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پاس همدان اظهار کرد: بازی حساسی پیش رو داریم هر چند از کرمانشاه همواره خاطرات خوبی دارم و این بار هم تمام هدف ما کسب سه امتیاز بازی است.
وی بیان داشت: تساوی در این بازی به سودی هیچ یک از دو تیم نیست و تیم ما برای اینکه از کورس قهرمانی عقب نیفتد باید در این بازی به سه امتیاز دست یابد.
مهابادی افزود: جدول گروه ب از حساسیت بالایی برخوردار است و تیمی که امتیاز از دست بدهد ضرر خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: راهیان کرمانشاه به دنبال بقا در لیگ یک است و ما نیز برای صعود تلاش می کنیم بنابراین باید برای سه امتیاز بازی جنگید.
سرمربی پاس همدان در ادامه گفت: با تدابیر ویژه ای وارد زمین خواهیم شد و به نظرم تیمی که از موقعیت ها بهتر استفاده کند و بتواند با تمرکز بالا، کمتر اشتباه کند پیروز میدان خواهد شد.
وی افزود: علی رغم اینکه حساسیت هفته های پایانی برای همه تیم ها بالا است امیدوارم فدراسیون فوتبال در چینش داورها، ناظر بازی و امنیت مسابقات نگاه ویژه ای داشته باشد و به همین جهت باشگاه به صورت مکتوب از فدراسیون درخواست نظارت ویژه داشته است تا حقی از تیمی ضایع نشود.
وی یادآور شد: همیشه از بازی در کرمانشاه خاطره خوبی دارم و مردم با فرهنگی دارد که به فوتبال زیبا علاقه مند هستند و امیدوارم مردم این بار هم از بازی زیبا لذت ببرند و انتظار دارم تیم خودشان را تشویق کنند تا حواشی به وجود نیاید تا بعدا گریبان هیچ تیمی را نگیرد.
وی افزود: تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته ایم و بازیکنان آماده ارایه یک بازی مطلوب و نتیجه بخش هستند.
نظرات
به افتخار پاس بزرگ همدان و برتری پر گل تیممان مقابل تیم با فرهنگ!!!!!!! کرم ان شا :oops: :cry:
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال