مهابادی:
60درصد از ترکیب فصل گذشته پاس حفظ می شود
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 16 خرداد 1394 09:31
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1240
سرمربی تیم پاس همدان گفت: 60 درصد از ترکیب بازیکنان فصل قبل تیم پاس را برای حضور در رقابتهای فصل جدید لیگ دسته یک فوتبال کشور حفظ می کنیم.
به گزارش "همدان فوتبال"، داوود مهابادی اظهار کرد: با بررسی شرایط تیم تصمیم دارم کادر فنی را تقویت کنم و برنامه خود را برای جذب بازیکنان به مدیریت باشگاه ارایه کرده ام.
وی بیان کرد: از عملکرد اغلب بازیکنان فصل قبل رضایت دارم و نفراتی که در طول فصل توانستم کمک شایانی به ما داشته باشند را حفظ خواهم کرد.
مهابادی افزود: از هفته آینده باشگاه باب مذاکره با کادر فنی و بازیکنان مدنظر را آغاز می کند و امیدوارم نفراتی که مورد توجه است را بتوانیم جذب کنیم.
سرمربی تیم پاس همدان بیان کرد: هدف ما رفع ضعفهای فصل قبل و حضور قدرتمند در لیگ امسال است.
وی با اشاره به اینکه هنوز تکلیف چگونگی برگزاری لیگ یک مشخص نیست، گفت: پیشنهاد ما برگزاری مسابقات در دو گروه است چرا که در دوره های قبلی هم این تجربه به انجام رسیده است در حالیکه اگر مسابقات در یک گروه باشد، فرسایشی و اداره آن سخت خواهد شد.
وی درباره ادعایی مبنی بر استفاده از بازیکنان بومی گفت: بارها اعلام کرده ام که اولویت با بازیکنان بومی است و در شرایط برابر بازیکن بومی را به غیر بومی ترجیح می دهم اما اگر بازیکنی از همدان در حد بازیکنی که مدنظرم هست، نباشد غیربومی جذب می شود.
وی افزود: در فوتبال حرفه ای بومی و غیربومی مفهوم ندارد و اگر به دنبال کسب نتیجه هستیم باید بهترین ها را در اختیار داشته باشیم.
مهابادی با قدردانی از اعضای هیات مدیره باشگاه پاس خاطرنشان کرد: حمایت اعضای هیات مدیره مبنی بر تداوم حضورم در تیم پاس مسوولیتم را سنگین کرد و از آنجا که نسبت به مدیرعامل باشگاه پاس ارادت خاصی دارم، این پیشنهاد را به سایر پیشنهادهایی که از جانب تیمهای مختلف شده بود را پذیرفتم.
وی افزود: امیدوارم امسال بتوانیم مسیر صعود را با تلاش مجموعه تیم هموار سازیم و در اولویت نخست بازیکنانی که مدنظر داریم را بتوانیم جذب کنیم.
تیم پاس در لیگ دسته یک فوتبال کشور حضور دارد.