ناگفته های مدیرعامل پاس از نیم فصل اول
عزیزی: درصد قابل توجهی از قراردادها را کاهش دادیم
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 04 دی 1394 09:55
- بازدید: 635
مدیرعامل پاس با ابراز خرسندی از برد تیمش مقابل شهرداری اردبیل گفت: برد شیرینی بود و خوشحالم که بازیکنان با شرایط بهتر به تعطیلات نیم فصل رفتند.
به گزارش "همدان فوتبال"؛ حسن عزیزی در این باره اظهار کرد: این برد شیرین قطعا پاداش شیرین نیز به همراه دارد و در هفته پیش رو پاداش اعضای تیم را پرداخت می کنیم.
هیات مدیره در حد توان حمایت داشته است
وی بیان داشت: به بازیکنان و مربیان گفته ام که برای هر برد پاداش در نظر می گیریم و زمانی که در مسابقات به پیروزی می رسند قطعا هیات مدیره هم زحمات آنها را جبران می کنند.
وی افزود: نیم فصل اول شرایط خوبی به لحاظ نتیجه گیری سپری نشد و ضمن بررسی شرایط تیم، قطعا تقویت قوای تیمی را قبل از شروع ادامه رقابت های نیم فصل دوم در دستور کار داریم.
عزیزی اظهار کرد: همه می دانند که جایگاه پاس قعر جدول نیست و باید از انتهای جدول خارج شویم. هیات مدیره در حد توان حمایت های لازم را داشته و قطعا ادامه دار خواهد بود منتهی این توقع هم می رود که پیروزی ها ادامه بخش باشد.
وی خاطرنشان کرد: از بدود حضورم در پاس 15 درصد از قرارداد مالی بازیکنان را پیگیری و پرداخت کردم. در واقع پیگیری مسایل مالی باشگاه وظیفه ام است و خوشحالم که کم کار نبوده ام. در تامین منابع مالی تیم دوندگی لازم را دارم و هیات مدیره به خصوص استاندار همدان نیز سنگ تمام گذاشته اند.
اکنون نگاهی به سایر تیم ها داشته باشید می بینید که مشکلات مالی آنها جنبه عمومی پیدا کرده و همه از شرایط نامطلوب می نالند. تیم هایی که قطعا نیم فصل دوم دوام نمی آورند. اما پاس همدان با با تکیه بر مدیریت توانمند استاندار به عنوان رییس هیات مدیره و سیاستگذار اصلی هیچ گاه در تنگنا قرار نگرفته است.
وجدانم راحت است برای پاس کم کاری نکردم
وی افزود: اعضای تیم باید قدر این شرایط مطلوب را بدانند. استاندار همدان حتی در زمانی که پاس در قعر جدول در تکاپو بود بازهم حمایت های لازم را صورت داد.
نباید تصورات مبنی بر پرداخت 25 درصد قرارداد مالی اعضای تیم باشد چرا که باید توجه داشت رقم قراردادها بالا است و اگر سقف قراردادها مثلا 100 میلیون بود (اشاره به برخی تیم های لیگ یک) اکنون چه بسا این 25 درصد 50 درصد خوانده می شد.
عزیزی بیان داشت: به هر حال قراردادی منعقد شده و باشگاه متعهد به پرداخت آن است. البته درصد قابل توجهی از قراردادهای مالی را با توافق طرفین جدا شده، کاهش دادیم. وجدانم راحت است که برای پاس کم کاری نکردم و هر قولی که دادم به آن عمل کردم. از فردا هم پیگیر تشکیل جلسه هیات مدیره خواهم بود تا برای نیم فصل دوم برنامه ریزی مناسب را داشته باشم.
پاداش برد مقابل شهرداری اردبیل هم محفوظ است و در همین روزهای آتی پرداخت می کنم.
مدیرعامل پاسی ها یادآور شد: از روزی که به پاس آمدم نیز اطمینان دادم که این شرایط را پایدار نخواهم گذاشت و پاس را با هدایت کردن به رده های بالاتر، در لیگ یک حفظ می کنم. به هر حال باید از تجربه چندین ساله ام برای بقای پاس کمک کنم.
نیم فصل دوم نیز برحسب نیاز کادر فنی بازیکن جذب می کنیم تا شرایط فنی تیم نیز دستخوش تغییرات مثمرثمر باشد.
قدردان استاندار همدان هستم
وی افزود: من تعهدی در قبال پاس دارم که باید به آن عمل کنم. خیلی ها انتظار دارند مدیرعامل مدام پول به تیم تزریق کند.
همه روزه حتی شده ساعت ها پشت در اتاق مسوولان منتظر شده ام تا خواسته های تیم را پیگیری کنم اما این انتظار هم می رود که این پیروزی ها ادامه دار باشد تا با توقع بالا از مسوولان مطالبات مالی را دنبال کنم.
وی بیان داشت: استاندار همدان نیز مشتاق به بازدید از تیم در تمرین و مسابقات است منتهی انتظار دارد که پاس از قعرجدول جدا شود تا با انگیزه بهتری برسر تمرین تیمی که رییس هیات مدیره اش هست، حضور یابد. مهندس نیکبخت تمامی مسابقات پاس را پیگیری می کند.
حال از طریق پخش مستقیم بازی و حتی دیدارهای خارج از خانه که بلافاصله پس از بازی و حتی قبل از مسابقه به صورت تلفنی جویای وضعیت تیم است. این تعصب نشان می دهد که استاندار دوستدار پاس است و قدردان وی هستم که تا به اینجا برای تیم کم نگذاشته است.
وی ابراز امیدواری کرد که موفقیت تیم پاس همچون دو دیدار گذشته ادامه دار باشد و برای آمادگی بهتر تیم نیز در تعطیلات نیم فصل اردوی تمرینی مناسب تدارک دیده شده است. امیدواریم نیم فصل دوم نتایج بهتری رقم بخورد تا شادمانی را در سیمای هواداران شاهد باشیم.
افتخار می کنم که پاس از مسوولان متعصب، هواداران دلسوز و رسانه های پشتیبان و حمایتی برخوردار است. ابزارهای لازم در پاس وجود دارد و نوبت اعضای تیم است که به احساسات مطلوب این عزیزان با کسب نتایج مطلوب پاسخ مناسب بدهند.